Fredrikstad Sorgenfri | www.lions.no

Fredrikstad Sorgenfri

Forsiden > Østfold > Fredrikstad Sorgenfri

Hovedgevinsten i Julelotteri til Rolvsøy

Den største hovedgevinsten i FB/Lions Julelotteri - et reisegavekort pålydende 50.000 kroner - gikk til Rolvsøy. Det er i årets lotteri solgt for vel en halv million kroner hvilket betyr at rundt 400.000 kroner kan deles ut til humanitære formål i Fredrikstad-distriktet.

Rekordlangt folketog i Fredrikstad 17. mai med Lions i spissen

Det er ikke bare barnetoget som blir historisk stort i år. Også folketoget med russen blir ekstra folkerikt. 28 grupper har så langt meldt seg på mot 21 grupper i fjor. I spissen for dette toget finner vi i år 140-års jubilerende Fredriksstad Roklubb og 100-årsjubilerende Lions, som også vil bidra med appeller.

- Lions må bare oppleves

Denne oppfordringen kommer fra Marielle Soos, president i Lions Club Fredrikstad Sorgenfri. Marielle er 19 år og student. I Lions Norge er gjennomsnittsalderen 67 år.

Publikum får over 40 istimer på stadion i Fredrikstad – med hjelp fra Lions og andre frivillige

Høydepunktet under Winter Classic er selvsagt hockeykampen mellom Stjernen og Sparta, men innbyggerne i Fredrikstad får over 40 timer der de kan boltre seg gratis på isen.  Og hjelpe til, det skal også de fem Lionsklubbene; Gamlebyen, Glemmen, Sorgenfri, Rolvsøy og Kråkerøy gjøre.  Se også lenke til artikler og bilder fra selve festivalen, der hele 2.700 barn og unge fikk muligheten til å teste ut isflata på Fredrikstad Stadion.

En av de yngste presidenter i Lions historie - Lions Club Fredrikstad Sorgenfri

Marielle Fauerskov Soós er vår nye president i lionsåret 2016-2017.

Vil natteravne under russetiden - Lions i Fredrikstad

Natteravning i Fredrikstad ledes og koordineres av ni Lionsklubber i Fredrikstad og de samarbeider med natteravene i Sarpsborg. Nå håper de flere foreldre melder seg slik at russen får en trygg feiring.

invitasjon til Distriktsmøte D104 J lørdag 16. april 2016 i Fredrikstad

LC Fredrikstad/Sorgenfri og DG Helle Soos ønsker velkommen til Distriktsmøte for MD104J Tid: Lørdag 16. april 2016  Sted: Scandic City hotel, Nygaardsgata 44-46, 1607 Fredrikstad. Påmeldingsfrist er 15. mars. Klikk på lenken for påmelding:  www.deltager.no/distriktsmote_d104j_2016.  Original invitasjon for utskrift finner du  her. Distriktsmøtepapirer legges ut innen 16. mars.

Første jul i fremmed land - Lions Club Fredrikstad Sorgenfri

– Barna våre har aldri opplevd jul før. De er vokst opp med krigen i Syria, med bomber, skyting, tilfluktsrom. Sist desember våget vi oss knapt utenfor døra, forteller moren til fire år gamle Maria.

Camp Imagine Peace - se video!

Fred er tema på denne internasjonale ungdomsleiren som arrangeres årlig i Akershus og Østfold. Du må se denne flotte videoen fra campen i 2014, med blant andre sentrale aktører fra LC Fredrikstad Sorgenfri i sone2.

- Får jeg gråte med deg - Hjertefred - Lions arrangement i Fredrikstad

- Får jeg gråte med deg når du gråter, sang barn fra Trollklubben barnehage under årets " Hjertefred" i Fredrikstad. Regn og vind skapte utfordringer for arrangøren.

Lions Club Fredrikstad Sorgenfri en realitet

”Følg dine drømmer” sa fjorårets verdenspresident og den drømmen endte med ”å styrke vår stolthet” som er årets verdenspresidenten sitt motto.  Endelig er miksklubben Lions Club Fredrikstad Sorgenfri en realitet. 27 juni 2014 ble en ny merkedag.