Drangedal | www.lions.no
Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Drangedal

Forsiden > Telemark > Drangedal

Fint besøk på årets første møte

På årets første møte mandag 28. januar 2019 hadde vi et meget hyggelig besøk av VDG Hans Erik Grimsrud og GTL Yngve  Lindgård-Berntsen, Drangedal Lions v/President Bodil spanderte flotte snitter og STOR kringle.

Velfortjent heder på årets Riksmøte til to iherdige Lions-damer

Under banketten på Lions Riksmøte i Sarpsborg lørdag 28. mai, fikk to av distriktets ivrigste Lions-damer tildelt hver sin pris:
Marit Odden fra LC Drangedal ble tildelt distriktets Ildsjel-pris, og Solbjørg Kolsrud fra LC Notodden/Telerosa ble tildelt Lions-krystallen.

Lions 100 års markering på Skagerak Arena søndag 2.juli 2017

Med Telemarksklubbene Bamble, Brevik, Bø, Drangedal, Nome, Porsgrunn, Rjukan, Siljan og Skien ringside kunne Barnekreftforeningen Telemark med leder Rune K. Johannessen i spissen motta Lions jubileumsgave.
Lions talskvinne Ingjerd B. Martinsen orienterte om Lions virksomhet og kunne overrekke en gavesjekk på kr. 215.000-.