Kveldsseminar i Mitt Valg og Nettvett | www.lions.no

Drøbak

Forsiden > Akershus > Drøbak
Kveldsseminar i Mitt Valg og Nettvett

Lions Club Drøbak inviterer til kveldsseminar i Mitt Valg og nettvett i Smia flerbrukshus 6. juni 2018 fra kl. 18 - 21.15.

Er du forelder og kanskje medlem av FAU? Jobber du med barn og unge til daglig i barnehage, skole eller idrettslag? Er opptatt av barn og unges oppvekstsvilkår?  Da er dette seminaret noe for deg!!

Foredragsholdere Terje Ogden og Redd Barna.

Se program under.  Påmelding sendes: gulliksen.anne@gmail.com eller sms 980 81 672.  Seminaret er gratis, påmelding etter prinsippet «førstemann til mølla».

Program:

KL 18.00  Terje Ogden: Det er MITT VALG og hva er det? Etter foredraget: Spørsmål/dialog mellom foreleser og deltagere.

KL 19.45  Pause, servering: frukt, kjeks og drikke.

KL 20.00  Redd Barna: DIGITAL MOBBING og LÆR BARN NETTVETT Etter foredraget: Spørsmål/dialog mellom foreleser og deltagere.

MITT VALG

Sosial- og emosjonell kompetanse.  • Hva er det?  • Hvorfor er det så viktig?  • Hva vinner samfunnet på det?   Terje Ogden, professor II ved Psykologisk institutt, UiO og forskningsdirektør ved Senter for studier av problematferd og innovativ praksis forteller om viktigheten av sosial og emosjonell kompetanse.

NETTVETT

Til Skolen og hjemmet.  Skolen og hjemmet er de viktigste arenaene for å snakke om trygg nettbruk.

Redd barna tar opp … - Barns nettverden - Digital mobbing – hva er det? - Hva skal vi gjøre for at barn tar gode valg for seg selv og andre på nett

Påmelding sendes: gulliksen.anne@gmail.com eller sms 98081672.  Seminaret er gratis, påmelding etter prinsippet «førstemann til mølla».