Flere lokale helter gjennomførte Ridderrennet | www.lions.no

Flere lokale helter gjennomførte Ridderrennet

Kristoffer, Johs, Rune og Henrik før start Foto: Kristoffer Ramskjell

Flere lokale helter gjennomførte Ridderrennet

Nok et fantastisk Ridderrenn er gjennomført med flere lokale deltakere. Dette reisebrevet tar for seg fire av utøverne i DFI Gruppe 13 som reiste til Beitostølen fredag 16. mars. Vi ønsker å rekke en stor takk til Lions Club Drøbak som gjør denne turen mulig.

Turen opp gikk som smurt i Lions-bilen og selv om det var sol og stort sett tørre veier hele veien var det store øyne når vi møtte en rulleskigåer i shorts et par kilometer før Beitostølen (det var minus elleve grader!). Lørdag 17. mars var selve rennet, og på grunn av sterk kulde på morgenen var starten utsatt med en time.

Ettersom det hadde vært ned mot 20 minus på morgenen var snøen kald og forholdene litt tråe, men alle kom i mål på gode tider og var meget fornøyde (og slitne). Takket være meget gode skiforhold levert av Skigruppa i DFI har Gruppe 13 kunne gjennomføre alle sine skitreninger i vinter.

Dette ble igjen ett av årets høydepunkter og alle er fast bestemt på at de ønsker å fortsette treningen og delta igjen neste år. Samtidig håper vi også at flere i denne gruppen ønsker å delta på skitreninger og turen opp for å gå Ridderrennet i 2019. Arrangementet er veldig sosialt med ca. 450 deltakere totalt og flere av deltakerne fra rundt om i landet er gjennom flere år med Ridderrennet blitt gode venner (også harde konkurrenter).

Les hele artikkelen på Amta.no