Unngå fall - strøsingel for salg! | www.lions.no

Drøbak

Forsiden > Akershus > Drøbak
Unngå fall - strøsingel for salg!

Det er i disse dager farlig glatt på fortau, stier og i oppkjørsler i Drøbak. Vi stolprer av gårde på isen og håper å unngå overraskende knall og fall!
Lions Club Drøbak tar i et tak for å hjelpe på dette og fyller sekker med strøsingel for salg!

Sekkene selges på bensinstasjonene i Frogn, på Matkroken i Drøbak og KIWI på Heer!

Klubbens medlemmer fyller sekker med strøsingel på dugnad og de første sekkene legges ut for salg allerede om høsten. Været avgjør naturligvis hvor ...mange ganger i løpet av vinteren klubben må innkalle medlemmene for å etterfylle lagrene!
Denne vinteren har blitt meget aktiv for Lions Club Drøbak og har gitt et godt tilskudd til klubbens støtte til lokale, nasjonale og internasjonale veldedige formål.