Erik Burud ny president i Lions Club Drøbak | www.lions.no

Drøbak

Forsiden > Akershus > Drøbak
Erik Burud ny president i Lions Club Drøbak

Bjarni S. Einarsson president overrekker Lions-kjedet til påtroppende president Erik Burud på sommerfesten til Lions Club Drøbak.

Erik Burud ny president i Lions Club Drøbak

Tradisjonen tro markerte Lions Club Drøbak årets avslutning fredag 9. juni med sommerfest på Gylte. Det var over 40 medlemmer med følge som møttes til hyggelig lag på bryggekanten.

Sommerfesten er et fint tidspunkt for presidentbytte, formell overtakelse er ved nytt fiskalårs begynnelse, 1. juli 2017.  Erik Burud overtar for Bjarni S. Einarsson, som har vært president i to år og fortsetter i videre arbeid i styret som past president.

Erik har god erfaring i klubbarbeidet.  Han ble medlem i Lions Club Drøbak i april 2012 og har sittet i styret i fem år. Han gleder seg til å lede klubben i oppgaver under Lions Clubs motto «Til tjeneste».  Lions Club Drøbak ser fram til et aktivt og givende år under ledelse av Erik og gleder oss til å møtes igjen på høstens første møte, 5. september.