Besøk til Lions-skogen Skiptvet på Island | www.lions.no

Drøbak

Forsiden > Akershus > Drøbak
Besøk til Lions-skogen Skiptvet på Island

På bilde Ólafur S. Vilhjálmsson kasserer og Gissur Gudmundsson president fra Lionsklúbburinn Ásbjörn og Harald Eng, Bjarni S Einarsson president og Rita Fredheim kasserer fra Lions Club Drøbak.

Besøk til Lions-skogen Skiptvet på Island

Lions Club Drøbak har vært på besøk hos Lionsklúbburin Ásbjörn på Island som tok oss med på befaring til norsk/islandsk Lionsskog i Hafnarfjörður Island.

Skogen har fått navnet Skiptvet siden Lions Club Skiptvet har vært med å støtte skogplanting på Island.

Det kan nevnes at vårt medlem, Harald Eng er med på befaringen. Han er broren til Roar Eng medlem til Lions Club Skiptvet, som har vært en av pådriverne til å støtte skogplantingen. Lions-skogen befinner seg i tidligere hjemby til presidenten av Lions Club Drøbak, Bjarni S. Einarsson.