Trygve Elmenhorst valgt visedistriktsguvernør | www.lions.no

Drøbak

Forsiden > Akershus > Drøbak
Trygve Elmenhorst valgt visedistriktsguvernør

Lions Distriktmøte valgte lørdag 22. april 2017 Trygve Elmenhorst til 2. visedistriktsguvernør for Lions Club Distrikt 104J. Trygve ser frem til å ta fatt på oppgavene og gleder seg spesielt til arbeidet med opplæringsprogrammet som påtroppende distriktguvernør Svein J. Lie vil intensivere. Han vil også gjerne finne et nytt eller følge opp et godt hjelpeprosjekt i Afrika.

Trygve har bl.a. vært president i Lions Club Drøbak 2013-2015 og samtidig soneleder i sone 5 distrikt 104J fra 2014-2015.

Visedistriktguvernør skal i en periode på to år gjennomføre mot et løp som leder frem mot distriktguvernør som er distriktets øverste administrative leder og representerer distriktet i styret til Lions Norge. Distrikt 104J består av samtlige kommuner i Østfold og deler av Akershus, i alt 56 klubber med over 1500 medlemmer.

Det er en gladnyhet for Lions Club Drøbak - som feirer 60 års jubileum i år - at Trygve har takket ja til å ta på seg dette vervet og vi ønsker ham lykke til.