Lions tulipanaksjon til helgen, kjøp en bukett - eller to | www.lions.no

Drøbak

Forsiden > Akershus > Drøbak
Lions tulipanaksjon til helgen, kjøp en bukett - eller to

Tulipanaksjon: En svært fornøyd gjeng på Drøbak City: Fra venstre Tommy Storemark, Bjarni S. Einarsson, Bjørg Ekelund og Arne Petter Mjøsund.

Lions tulipanaksjon til helgen, kjøp en bukett - eller to

Lions Tulipanaksjon arrangeres fredag 28. og lørdag 29. april 2017.
Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne!

Det meste av inntektene fra aksjonen går til det holdningsskapende programmet MITT VALG! som gir skoler, barnehager og idrettslag verktøyet de trenger for å trene barn og unges sosiale og emosjonelle kompetanse. Gjennom langsiktig og systematisk bruk av MITT VALG! bygger barna relasjoner, utvikler vennskap og blir flinkere til å fortelle om opplevelser og erfaringer. Slik bidrar vi til å skape et bedre klassemiljø, redusere mobbing og hjelper barna til å ta gode valg.

Tall og fakta om MITT VALG! fra 2016

• I 2016 er det organisert og arrangert 226 kurs for barnehager og skoler, idrettslag og foreldre.
• 40.000 barn og unge har fått tilgang på Lions-programmet MITT VALG!

Evalueringer i regi av Utdanningsdirektoratet og internasjonal forskning har dokumentert at programmet gir positive resultater.

Mens spesialutdannede pedagoger står for materiell og undervisning, sørger Lionsklubbene for finansiering, booking og tilrettelegging av kurs. MITT VALG! har egne kurs for barnehager, skoler og idrettslag, samt opplegg for foreldremøter.

Ved å støtte Lions Tulipanaksjon gir du barn og unge et løft i riktig retning!