Lions Club i Drøbak, 60 års jubileum | www.lions.no

Drøbak

Forsiden > Akershus > Drøbak
Lions Club i Drøbak, 60 års jubileum

President Bjarni S. Einarsson overrekker Melvin Jones til Hans Gustav Persson og Hilde Halgunset, som mottok prisen på vegne av Peder Halgunset.  Bilde tatt av Trygve Elmenhorst.

Lions Club i Drøbak, 60 års jubileum

Lions Club Drøbak feiret lørdag 25.mars sitt 60års jubileum på Galleri Finsrud, klubbens faste møtested. Klubbens medlemmer med ledsagere og inviterte gjester gledet seg over å møtes til en høytidelig og verdig fest.

Klubben har gjennom disse 60 årene gjort seg bemerket som en kraftfull bidragsyter lokalt, nasjonalt og internasjonalt og har i dag 45 medlemmer.

Som jubileumsgave til Frogn Kommune overrakte president Bjarni S. Einarsson en sjekk på kr. 100.000 til ordfører Haktor Slåke.  Pengene er øremerket et element i den planlagte skateparken. Lions Club Drøbak har engasjert seg i arbeidet med parken og ønsker på denne måten å bidra til at den blir en realitet.

President Bjarni S. Einarsson delte også ut Lions Club Internationals høyeste utmerkelse, oppkalt etter Lions Clubs stifter, Melvin Jones, til Hans Gustav Persson og til Peder Halgunset in memoriam.

I tillegg til å være en høy utmerkelse som tildeles for en stor innsats for Lions og samfunnet gjennom mange år, innebærer Melvin Jones at for hver utmerkelse som deles ut doneres 1000 dollar uavkortet til Lions Clubs International Foundation hjelpefond. Fondet er alltid beredt til å hjelpe ved store katastrofer og er ofte blant de første hjelperne da det alltid finnes en lokal  Lions Club i området. Lions er i dag verdens største humanitære serviceorganisasjon med 1,4 millioner medlemmer i over 210 land.

Bjørg Ekelund, Gruppeleder Kommunikasjon Lions Club Drøbak