Lions Tulipanaksjon i Follo 2015 med 40.400 tulipaner og 150 lionsmedlemmer i aksjon | www.lions.no

Drøbak

Forsiden > Akershus > Drøbak

Klar for salg: Harald Eng (t.v.) og Thron-Peter Alm fra Lions i Drøbak håper mange vil kjøpe tulipaner i helgen.FOTO: Eskild G. Berge

Lions i Follo skal selge 40.400 tulipaner til inntekt for arbeid med barn og ungdom denne helgen,  Det som startet med salg av 5–6.000 tulipaner er nå blitt til over 40.000.

Torsdag var en småhektisk dag for tulipangeneralene Thron-Peter Alm og Harald Eng. Da skulle nemlig 40.400 tulipaner fordeles til de 9 Lions-klubbene i Follo, før de skal selges i helgen.

– Vi startet tidlig på 80- tallet med salg av tulipaner. Da hadde vi vel en 5–6000 tulipaner, forteller Eng.

30 år har gått, og nå selger de flere titalls tusen av tulipanene.

– Det er jo en ganske fin prosentvis økning, fortsetter Eng med et smil om munnen.

I helgen står de ni Lions-klubbene i Follo på sentrale knutepunkter i distriktet og selger buketter på åtte blomster for 100 kroner. Følgende klubber er i aksjon; Drøbak, Nesodden, Langhus/Siggerud, Oppegård, Ski, Vestby, Ås, Ås/Eika og Ås/Nordby.

– Det blir vel cirka 150 Lions-medlemmer som er ute og selger, sier Alm.

Og de 150 medlemmene er flinke selgere. Follo er faktisk blant områdene som selger flest tulipaner i hele landet.

– Årets inntekt går til arbeid for barn og ungdom i Follo, avslutter Alm.

Les artikkelen i Østlandets Blad