Dansefeber på Festaften i Ås - Lionsklubbene i Follo | www.lions.no

Drøbak

Forsiden > Akershus > Drøbak
Dansefeber på Festaften i Ås - Lionsklubbene i Follo

Dansefeber: 200 funksjonshemmede var på festaftenen søndag kveld, og dansefeberen var stor! ALLE FOTO: Eskild Gausemel Berge

Dansefeber på Festaften i Ås - Lionsklubbene i Follo

ÅS: For 38. gang inviterte Lions-klubbene i Ås, Ski, Frogn, Vestby, Oppegård og Nesodden funksjonshemmede fra hele Follo til et skikkelig festaften på Ås videregående skole søndag kveld 8. mars.

2015-03-12_Festaften_1

Noen av de totalt 200 festdeltagerne møtte opp flere timer før dørene åpnet og ventet på å slippe inn.

Med unntak av et år, har Egil Bergs orkester alltid spilt opp til dans på festen. Og orkesteret har en viktig rolle, for utenom mat, drikke og lotteri er det dans som kjennetegner festaftenen.

2015-03-12_Festaften_2

Gledet seg i lang tid

– Jeg har gledet meg i lang tid til dette. Jeg synes det er kjempegøy, sier Christian Olsen som har tatt turen fra Drøbak sammen med venner.

– Hva er det beste med kvelden?

– Å danse, bryter Olsen ut.

– Og så er det veldig god mat her, fortsetter han.

Ordfører i Ås Johan Alnes, Vestby-ordfører John Ødbehr og ordfører i Oppegård Ildri Eidem Løvaas deltok alle på søndagens arrangement.
Det synes Olsen, som sitter ovenfor ordførerne er stas.

– Det er jo veldig kult at de også er med på festen, og at de ikke bare sitter på kontoret.

Fint for ordførerne

Også ordførerne selv synes det var veldig hyggelig å være på festaftenen.

– Det er veldig god stemning her, godt humør og veldig fint for oss ordførerne, sier Løvaas.

– Ja, dette er et kjempearrangement. Det er så mye godt humør og glede her, sier Ødebehr.

– Stemningen er veldig bra, og spesielt morsomt er den store dansegleden, sier Alnes med påfølgende løfter fra Ødebehr om at han skal ta seg en tur ut på parketten for å svinge seg.

Alle de tre ordførerne takker Lions for arrangementet.

I Lions ånd

Arrangementsleder Trygve Elmenhorst sier det er en sann glede å arrangere festaftenen.

– Det ligger i lions ånd å arrangere ting som dette. Det er veldig givende for oss og se at folk koser seg og at de som kommer har aftenen som et høydepunkt i kalenderen, sier Elmenhorst.

2015-03-12_Festaften_3

Det var også kjøpt inn 30 kilo med pølser.

– Det ligger jo litt arbeid bak, men det er som sagt en sann glede. Arrangementet gir mye glede for dem som er her og det går direkte over til oss, avslutter Elmenhorst.

Les mer i ØB: http://www.oblad.no/Dansefeber_p__Festaften_i__s-5-68-35640.html