Ungdomsleir på Drøbak-besøk - Lions Club Drøbak | www.lions.no
Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid

Drøbak

Forsiden > Akershus > Drøbak
Ungdomsleir på Drøbak-besøk - Lions Club Drøbak

DRØBAK-BESØK: Deltakerne på Lions Youth Camp på Veisvingbatteriet. Foto: Trygve Elmenhorst

Ungdomsleir på Drøbak-besøk - Lions Club Drøbak

Siste uken i juli vrimlet det av undommer i orange t-skjorter i Drøbak! Klippet fra papirutgaven til Akershus Amstidene 5. august 2014.

Det var deltakere i Lions Youth Camp 2014 på Vestby Folkehøyskole som var på Drøbaksbesøk!
26 ungdommer fra 22 land har bodd en uke i vertsfamilier i distriktet og samles deretter to uker på leir på Vestby Folkehøyskole. Mottoet for leiren er «Imagine peace» og disse ungdommene
knytter virkelig vennskap for livet som gir dem et innblikk i og forståelse for andre måter å leve på! Et viktig bidrag til fremtidens fredsarbeide.
Lions Club Drøbak inviterer til aktiviteter en dag i løpet av leiren. Ungdommene kom med buss til Seiersten og med Ole- Wiggo Haakstad som guide ble det en interessant tur over skansene, til Veisvingbatteriet og nedover mot Husvik. deretter dro alle over til Oscarsborg for lunsj, omvisning og ikke minst bading i det fantastiske været! Turen ble avsluttet med eidar Finsruds inspirerende omvisning på Galleri Finsrud på Bilitt. En flott dag for alle! 
Lions Club Drøbak sender også hvert år ut deltakere til ungdomsleire i Europa, foruten av vi årlig er vertsfamilier for utvekslingsstudenter. Dette er en viktig del av Lions Clubs arbeid.