Ny fest-suksess for funksjonshemmede i Follo - Lionsklubbene i Follo | www.lions.no

Drøbak

Forsiden > Akershus > Drøbak
Ny fest-suksess for funksjonshemmede i Follo - Lionsklubbene i Follo

En del av gjestene ønsker også å bidra til underholdningen, og Egil Bergs Band er alltid åpne for forsterket koring og akkompagnerer solosang.

Ny fest-suksess for funksjonshemmede i Follo - Lionsklubbene i Follo

Bjørg Ekelund i Lions Club Drøbak forteller at funksjonshemmedes festaften på Ås videregående skole igjen ble en jublende suksess

Den årlige store begivenhet for funksjonshemmede i Follo gikk av stabelen søndag 9.mars på Ås videregående skole.

Lionsklubbene i Follo inviterer hvert år alle distriktets funksjonshemmede med ledsagere til dansefest! I mer enn 35 år har denne festen blitt arrangert, til stor glede for såvel vertskap som gjester.

Feststemte og spente gjester strømmet inn i aulaen på Ås videregående skole, der festdekkede langbord ventet. Menyen var som alltid: snitter, pølser, kringle, kaffe, brus og dans!

2014-03-09_Egil_Bergs_band

2014-03-09_Fart-på_dansegulvet_2

Festen starter med dans, her venter man ikke til etter maten, og Egil Berg Band vet å spille det gjestene ønsker! De har spilt på hver eneste fest i de siste 22 år og kjenner gjestene og deres forventninger godt! Her er det både fugledans og Brøndmos E6.

Veggpryd var bare det blåkledde vertskapet fra Lions, resten svingte seg til musikken.

2014-03-09_Johan_Alnes

Ordføreren Johan Alnes i Ås var ikke snauere enn at han tok en tangoleksjon i løpet av kvelden!

En vellykket kveld ble avsluttet med lotteri der inntekten går til Follo Kontaktklubb og Oppegårds Aktivitetslag.