Vellykket dekkaksjon | www.lions.no

Drøbak

Forsiden > Akershus > Drøbak
Vellykket dekkaksjon

Det var en vellykket dekkaksjon på Seiersten i helgen.

Vellykket dekkaksjon

Lions Club Drøbaks dekkaksjon i helgen var meget vellykket. Hele klubben var i aksjon med hjulskift og vasking av dekk både lørdag og søndag.

Det var en meget hyggelig stemning på Seiersten i helgen, med travle Lionsmedlemmer i aksjon. Lørdag var været strålende og kundene satte stor pris på god service og servering av kaffe og boller mens de ventet. Søndag var det skikkelig guffent høstvær, men kundene lot seg ikke skremme og de drevne hjulskifterne sto på! Dette er en aksjon Lions Club Drøbak kommer til å fortsette med både vår og høst. Neste aksjon vil finne sted på vårparten når vinterhjulene skal av! Det vil fortsatt være anledning til å avtale tid på forhånd! Inntektene fra aksjonen går i sin helhet til ideelt arbeid i Drøbak og Frogn.