Står klar med tulipanene i Drøbak | www.lions.no

Drøbak

Forsiden > Akershus > Drøbak
Står klar med tulipanene i Drøbak

Lionsklubber i Norge vil dele ut én million tulipaner i løpet av aksjonen. Foto: Pål Mørk

Står klar med tulipanene i Drøbak

Fredag og lørdag deler Lions Club Drøbak ut 5.500 tulipaner under mottoet «Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne».

Vårens tulipanaksjon er rett rundt hjørnet, og Lions Club Drøbak gir ut 5.500 tulipaner som takk og kvittering for støtte til sitt holdningsskapende og rusforebyggende arbeid for barn og unge i distriktet.

– De innsamlede midlene går uavkortet til dette formålet. Næringslivet i Frogn har raust forhåndsbestilt buketter, og resten av tulipanene vil Lions Club Drøbaks blide medlemmer tilby på Drøbak City, Heer og i Drøbak sentrum, forteller Bjørg Ekelund, sekretær Lions Club Drøbak.

Les hele saken på amta.no: Står klar med tulipanene

2013-04-27_Bjørg_Ekelund_Drøbak_med_tulipaner