Borre | www.lions.no
Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid

Borre

Forsiden > Vestfold > Borre

Nyheter

Når livet vender

Lionsårets siste klubbmøte ble som alltid et innholdsrikt møte med både bevilgninger, påskjønnelser, foredrag og god mat.

Hva vil vi med Forsvaret?

Programkomiteen kunne på mai-møtet nok en gang presentere en sterk foredragsholder. Nemlig Pensjonert Flaggkommandør Jacob Børresen med 40 års tjeneste i det norske forsvaret. Han er en meget aktiv pensjonist som er veldig engasjert i den offentlige forsvarsdebatten, og som medlem av arbeiderpartiet, er han valgt inn i kommunestyret.

Vårens vakreste eventyr

Hvert år siste helgen i april opplever Lionsmedlemmer over hele landet sitt vakreste eventyr. Da deler de ut tulipaner med Lionslogo for å samle inn penger som går hovedsakelig til rusforebyggende arbeid blant barn og unge.

Hortens restaurant og utelivskonge Henrik Lysell

På klubbmøte i april fikk vi besøk av Henrik Lysell som for tiden er en av de mest markante skikkelsene innen kultur og restaurantlivet / forretningslivet i Horten.

Lions Internasjonale Plakattegnekonkurranse

Alle barneskolene i Horten kommune har også i år deltatt i denne konkurransen som er delt inn i 4 trinn, med premiering på hvert nivå. Konkurransen er for barn i alderen 11 til 13/14 år. I vår kommune er det elever på 7. klassetrinn som blir invitert til å lage en tegning rundt et tema, som har med fred å gjøre. I år var temaet ”Kindness Matters”, oversatt til; godhet, vennlighet, snillhet eller omsorg har betydning.

Lions Internasjonale Plakattegnekonkurranse

Alle barneskolene i Horten kommune har også i år deltatt i denne konkurransen som er delt inn i 4 trinn, med premiering på hvert nivå. Konkurransen er for barn i alderen 11 til 13/14 år. I vår kommune er det elever på 7. klassetrinn som blir invitert til å lage en tegning rundt et tema, som har med fred å gjøre. I år var temaet ”Kindness Matters”, oversatt til; godhet, vennlighet, snillhet eller omsorg har betydning.

Fredsplakatutstilling

Mandag 11. februar var det stor åpning av Lions Internasjonale Plakattegnekonkurranse på Horten Bibliotek. Dette årlige evenementet var i år med nyinnkjøpte montasjevegger flyttet ned til første etasje, noe vi i Lions er særdeles fornøyd for. Utstillingen blir dermed mere synlig og sett av flere.

Dette er London

Lions Club Borre er velsignet med en meget kreativ programkomite. De hoster opp det ene esset etter det andre fra sine tett tilknappete mansjettermer. På februarmøtet hadde de invitert NRK-journalisten Espen Aas til å fortelle om sin tid som korrespondent i London. På dette møtet hadde de forhåndsannonsert foredragsholderen, og klubben ble defor enig om å invitere ledsagerne våre. Det var 36 forventningsfulle personer som møtte fram.

IMG_2141 red

God start på det nye året

Lørdag 19. januar, satte 13 lutefiskelskende lionsmedlemmer seg stevne på Oleanestua på Nykirke, til et av årets store gourmetbegivenheter.  Det var 16. året på rad de møttes for å nyte denne urnorske fiskeretten.

Politireformen

Den største overraskelsen på kalenderårets første klubbmøte var lederen for politiet i Vestfold, Politiinspektør Øystein Holt, som ga oss en gjennomgang av politireformen av 2016, med fokus på; ”Hvor er vi nå og veien videre”. I tillegg hadde vi besøk av distriktets medlemsansvarlig, Jon Andersen fra LC Stokke/Vear, som hadde hørt at vi har et godt klubbmiljø med god medlemsoppslutning, og ønsket å se og høre hva vi gjør for å oppnå dette.

Besøk av AMIGITOS

Desembermøtet bød på to overraskelser. I tillegg til at Visedistriktsguvernør 1 Hans Erik Grimsrud fra Lions Club Borgen avla oss et besøk, stakk AMIGITOS-grunnleggeren Siv Mika Engebretsen innom for å levere til/fra-julepakkelappene som vi hadde bestilt.

Nykirke barnehage

Siste klubbmøtet startet med et besøk på Espira barnehage avdeling Nykirke hvor vi ble ønsket velkommen av barnehagens leder Monica Sørgjerd. På veien inn til et av samlingsrommene, fikk vi en god kopp kaffe som smakte ekstra godt i det sure været. Monica var godt forberedt og ga oss en meget god innføring i hvordan Espira driver sine barnehager.

Amigitos Prosjekt Hjelpesenter

På første lionsmøtet dette lionsåret var Siv Mika Engebretsen fra AMIGITOS (små venner) invitert for å fortelle hvordan det går med byggeprosjektet på Tahiti

Hedersbevisninger

Under siste klubbmøtet før ferien, delte vår president Øyvind Pettersen-Dahl ut to utmerkelser til to av medlemmene som har gjort en ekstra innsats.

Lions sommerfest på Borrehaugene

Tirsdag 5 juni arrangerte Horten Lions Club og Borre Lions Club sin tradisjonelle sommerfest på Borrehaugene.

Amigitos - Ett skritt nærmere Siv's drøm

Etter at Lions Club Borre ga organisasjonen Amigitos 50.000 kroner i gave har Siv Mika Engebretsens drøm om et kommunesenter i Den dominikanske republikk kommet et skritt nærmere.

Smalahove

Lørdag 14. april var 17 staute medlemmer av Borre Lionsklubb samlet til gourmetaften på Oleanestua på Nykirke. På menyen stod ”Smalahove”. Ingen av de tilstedeværende unntatt kokken hadde smakt denne ”delikatessen” før. Det var derfor en meget spent og forventningsfull forsamling som kikket opp i grytene og snuste inn liflige dufter.

Fredstegninger

Igjen kan Hortens innbyggere se resultatet av elevene på 7. klassetrinns iherdige innsats i den årlige Lions Internasjonale plakattegnekonkurranse. Tegningene er utstilt i andre etasje på Horten Bibliotek og vil kunne sees fram til 5. mars. Elevene har også høsten 2017 blitt utfordret til å reflektere rundt temaet fred og visualisere sine tanker i form av en tegning. Årets tema var ”Fredens framtid”.

Glatte veier i Horten

Været den siste tiden har medført at veier, fortau og parkeringsplasser i hele kommunen er blitt svært glatte. Mange steder er belagt med et ujevnt islag som er meget vanskelig å gå på. Kommunen sparer på strøsanden sin på grunn av lite sand på lager, og leverandørene har tomme lagre.

45 år i Norsk Rikskringkasting (NRK)

Programkomiteen hadde et overraskende innslag på februarmøte. De hadde utfordret et av våre medlemmer, Reidar Gran, til å fortelle om sin 45-årige lange karriere i Nrk. Dette tok Reidar på strak arm og sa; klart jeg kan det.

Lutefisk er gourmetmat

Lørdag 20. januar inviterte Lions Club Borres festkomité til gourmetaften på Oleanestua. Meny for kvelden var Lutefisk med tilbehør og iskake med kransekakestenger som dessert.

Lions og diabetes

På bakgrunn av at Lions Norge nå har gjenopptatt samarbeidet med Diabetesforbundet, hadde vi invitert lederen fra Diabetesforbundet for Horten og Nordre Vestfold, Ove Johan Bjørkavåg, til vårt klubbmøte i januar. Vi hadde på forhånd signalisert at vi ønsket å få vite mer om organisasjonen og diabetes.

JULETRADISJON

Lørdag 18. november møttes 17 staute forventningsfulle karer til Lions Club Borres tradisjonelle julemarkering. Stedet var Julianestua på Nykirke.

Julenisse1

Horten for Alle

På vårt klubbmøte i november fikk vi besøk av styrelederen i organisasjonen ”Horten for Alle”, Angela Van Rheen. Dette er en forening for inkludering av flyktninger i Horten.

Sommerfest på Skihytta

Lørdag 26 august arrangerte Lions Club Borre sin tradisjonelle sommerfest som for andre gang var lagt til Skihytta ved Skånevetan på Nykirke.

Sommerfest i Borreparken

Som så mange år før, arrangerte Lions Club Horten, i samarbeid med Horten kommune, sommerfest for personer med psykisk utviklingshemming som bor i kommunale boliger. Også i år fikk de hjelp av Lions Club Horten Misteltein og Lions Club Borre til gjennomføringen av arrangementet.

Lions høyeste utmerkelse

Melvin Jones Fellowship Award er Lionsbevegelsens høyeste utmerkelse. Den kan tildeles personer som har gjort en særlig innsats for sine medmennesker. Denne gangen var det Øyvind Pettersen-Dahl klubben ville hedre med denne utmerkelsen.

Innsatspokalen

Lions Club Borres innsatspokal går dette året til Magne Rasten. Han får den for sitt strålende engasjement i klubbens hyttetilsynssak.

Lions Tulipankonsert

Fredag 28. april arrangerte Lionsklubbene i Horten, LC Borre, LC Horten og LC Horten Misteltein, konsert med Kongelige Norske Marines Musikkorps, på folkemunne kalt Marinemusikken.  Når de 3 Lionsklubbene i Horten går sammen om å arrangere en konsert dagen før tulipanaksjonen, så er det jo klart at den må hete Lions Tulipankonsert.

AMIGITOS

En humanitær organisasjon som hjelper fattige haitiere som oppholder seg i Den Dominikanske Republikk på Haiti. På Lions Club Borres aprilmøte fikk vi besøk av Siv Mika Engebretsen som ønsket å fortelle oss om sitt hjelpearbeid på Haiti.

Ny mannskapsbil

Stolte mannskaper fra Norsk Folkehjelp møtte opp på klubbmøtet vårt sist tirsdag for å vise fram sin nye mannskapsbil.

LIONS CLUB – BORRE, VÅR – AKSJON 2017

LIONS CLUB BORRE SELGER LANGTIDSVIRKENDE, NORSKPRODUSERT NATURGJØDSEL TIL HELE HAGEN OG PLENEN.

Helgjødsel er Norges mest kjøpte naturgjødsel grunnet den unike kombinasjonen med rask vekst og lang virkning. Det gir en bedre struktur og en luftigere jord der mikroorganismer og meitemark trives.
Helgjødsel er også meget effektiv mot mose. Høstgjødsling er like viktig som vårgjødsling.

Forbruk: beregne ca. 15 liter gjødsel pr 200 kvm. Leveres i 15 liters sekk.

Lokale vinnere

Lions 4-trinns plakattegnekonkurranse 2014-2015 er i gang. Den arrangeres hvert år med forskjellige temaer rundt hovedtemaet ”Fred”. I år var temaet ”Fred, kjærlighet og forståelse”.

Fredsbildeutstilling

Skoleelever i Horten har i høst deltatt i Lions Internasjonale fredsplakattegnekonkurranse. Det er elever i 7. klasse som har utfordret sine kreative og kunstneriske evner. Resultatet kan sees i andre etasje på Horten bibliotek fra og med i dag, mandag 13 februar, og i 3 uker framover.

QUIZ-MASTER

Ettersom vi denne gang ikke hadde besøk utenfra på klubbmøtet, trådte vår eminente quiz-master, Anders G. Andersen, til med nye quiz-utfordringer.

Norsk Folkehjelp avdeling Vestfold

På klubbmøtet i januar hadde vi besøk av representanter for Norsk Folkehjelp, Rådgiver i Førstehjelp og Redningstjeneste Ronny Frantzen og Leder for Lokallag Horten Elisabeth W. Åkredalen.

Barn tegner for fred

I høst har Lionsklubbene i Horten kommune igjen invitert elevene i 7. klasse på alle barneskolene til å delta i Lions Fredsplakattegnekonkurranse som er en verdensomspennende konkurranse. Temaet i år var ”Feire freden”.

Julebord

Lørdag 3. desember var 13 feststemte Lionsmedlemmer samlet til et av årets store sosiale (interne) arrangementer, nemlig Julebordet. Resten av medlemmene var denne gangen dessverre allerede booket inn på andre sosiale arrangementer, samt to sykdomsfrafall. Dette la imidlertid ingen demper på stemningen til de frammøtte.

Julenek til glede for flere enn småfuglene

Noen av Hortens innbyggere har de siste dagene fått besøk av Lionsmedlemmer som selger julenek. Vi ønsker med dette å takke alle de som har kjøpt julenek av oss. Dere er med på å gjøre julen litt triveligere for mange vanskeligstilte i vår kommune.
På desembermøte bevilget vi kr 5.000,- til Horten Blåkors og kr 10.000,- til vanskeligstilte familier i Horten kommune.

Nytt medlem

Nytt medlem i Lions Club Borre.

"De glemte barna"

På klubbmøtet i september hadde vi besøk av Nils Ørum, Lions Norges sjef for utenlandsoperasjoner. Han holdt et meget interessant og engasjerende innlegg om ”De glemte barna” i Libanon.

Grillfest i Borreparken

22 juni hadde Lionsklubbene Horten og Borre invitert beboere og ansatte fra bofellesskapene i Dronningringen, Fogdehagen, Miljøtjenesten, Baggerød, Basen og Myrløkken til stor grillfest i Borreparken. Noen pårørende hadde også funnet veien til arrangementet.  Alt i alt var det mellom 70 og 80 mennesker som koste seg i sommersola.

Melvin Jones Fellowship Award

Lions høyeste utmerkelse, Melvin Jones Fellowship Award, ble på årets siste klubbmøte tildelt Einar Myklebust.

Marinemuseet i Horten

Klubbmøtet i mai ble holdt på det flotte Marinemuseet i Horten.

Takk til alle som støttet Lions Tulipanaksjon 2016

Lions Tulipanaksjon 2016 ble meget vellykket for vår del, og vi vil rette en stor takk til alle våre ”gamle” trofaste og nye støttespillere. Vi solgte flere tulipaner enn vi hadde bestilt, men med etterbestilling av en kartong og godvilje fra en av våre største bidragsytere, hadde vi også noen tulipaner for gatesalget. Dermed kunne vi vise oss fram i vårsola i år også.

Medlemstallet stiger

På siste klubbmøte ble det tatt opp to nye medlemmer. Så langt i dette Lionsåret er det tatt opp tre nye medlemmer og med et fjerde på gang, så går medlemsutviklingen i klubben igjen i riktig retning. Dette skyldes aktiv medvirkning fra medlemmenes side.

Aluminiummuseet i Holmestrand

Aluminiummuseet i Holmestrand er lokalisert i en av de gamle driftsbygningene til Hydro Aluminium Holmestrand, tidligere Nordisk Aluminiumindustri A/S i Holmestrand, på folkemunne ”Nordisk”. De er en del av Vestfoldmuset.

Spennende besøk

På klubbmøtet i februar fikk vi besøk av Thomas Sørgjerd fra Horten Skipsreparasjoner AS (HSR). Han holdt en meget interessant og engasjerende orientering om opprettelsen av HSR og dets liv og levnet fram til i dag.

Narkohunden ISI

På klubbmøte i januar fikk vi besøk av narkotikahunden Isi sammen med sin hundefører og Politibetjent Stian Løvaas. De to er et radarpar som har sitt tilholdssted ved Horten politikammer med ansvarsområde Horten, Holmestrand og indre Vestfold.

Lions plakattegnekonkurranse 2015/2016

Årets tema for konkurransen var; ”Del fred”.

Besøk av redaktøren i bladet Lion

På siste klubbmøte hadde vi besøk av redaktøren i bladet LION, Vibeke Aasland hvor hun fortalte om sin rolle og sitt arbeid i Lions Norge.

Julebord 2015

Lørdag 28 nov var 15 av medlemmene samlet til klubbens tradisjonelle julebord på Oleanestua.

BOKMARKEDET 2015

Også i år har LC Borre og LC Horten Misteltein arrangert bruktbokmarked. Bøker var samlet og sortert gjennom hele året, og markedet ble holdt i Marsjhuset i Horten en helg i September.

Building Our Future

På klubbmøtet i november hadde vi besøk av representanter fra Building Our Future som er en non-profit organisasjon, hvor all støtte går uavkortet til tiltak organisasjonen ønsker å støtte.

Nytt medlem

Trond Pedersens ble opptatt som medlem i Lions Club Borre 1 juli 2015. På grunn av diverse omstendigheter, ble ikke dette markert før nå ved en enkel opptaksseremoni på novembermøtet.

Melvin Jones Fellowship Award

På klubbmøtet i september ble vårt medlem Bjørn O. Sjøvoll tildelt Lions høyeste utmerkelse, Melvin Jones Fellowship Award.

Trenger du strøsand?

Flere Lionsklubber har sand som inntektsbringende aktivitet. Noen selger selv, mens andre fyller og levere sand eller singel til bensinstasjoner og andre institusjoner i sitt lokalmiljø. Alle jobber frivillig og inntektene går til humanitært arbeid. Her finner du kontaktinformasjon.

Sommerfest på Knutsrødhytta

10 juni var det for andre år på rad igjen klart for Borre Allsport sin store sommerfest. Denne gangen ble den holdt på Horten Turistforenings hytte på Knutsrød.
Med foreldre og pårørende var det 120 personer som storkoste seg i sommersola med deilig grillmat og tilhørende drikke.

Lions Club Borre 40 år

30 juni 1975 ble Lions Club Borre stiftet. Det var Lions Club Horten som tok initiativet til etablering av en lionsklubb i Borre kommune.
Lørdag 6 juni var 18 medlemmer med ledsagere og inviterte gjester samlet på Oleanestua for å feire at det var 40 år siden Lions Club Borre ble stiftet.

Skolebarn har ikke noe å sitte på

For en tid tilbake mottok Lions Club Borre en henvendelse fra Foreldrenes arbeidsutvalg (FAU) ved Fagerheim skole, med spørsmål om vi kunne være behjelpelig med å skaffe tilveie noen sittebenker til bruk i skolegården.

LC Borres Innsatspokal

Innsatspokalen kan  tildeles et medlem som har gjort en ekstra innsats for klubben eller ifm klubbens aktiviteter.

Lions Tulipanaksjon 2015

Fredag 24 og lørdag 25 april var Lionsmedlemmer å se flere steder i byen hvor de solgte norske tulipaner til inntekt for sitt forebyggende arbeid mot mobbing og rusmidler. Vi retter en stor takk til alle våre trofaste støttespillere og dere andre som støttet årets aksjon.

Horten Lokalhistoriske Senter

Klubbmøtet 7. april ble kombinert med et besøk på Hortens Lokalhistoriske senter. Denne gangen hadde vi invitert med våre ledsagere. Det var flere av de som hadde tatt i mot invitasjonen, noe vi synes er veldig hyggelig.

Lions Internasjonale Plakattegnekonkurranse 2014-2015

Konkurransen som er for barn på 7. klassetrinn i barneskolen, er nå avsluttet for denne gang. Alle vinnerne har fått beskjed og blitt behørig premiert. Her i Horten vil det si 7 lokale  vinnere (1 på hver skole) hvorav 1, Amanda Minde Hallberg fra Granly skole, også har blitt distriktsvinner.

Distr,vinn.2015-Amanda Minde Hallberg

Trafikkregler

På klubbmøte i februar hadde vi besøk av Atle Hesjedal fra Reer og Horten Trafikkskole. Trafikklæreren svarte på spørsmål fra forsamlingen, noe som førte til mange utdypende forklaringer og interessante diskusjoner.

Lions Røde Fjær 2015

Sist lørdag og søndag var det mange innbyggere i Horten kommune som stiftet bekjenskap med Lions Røde Fjær-aksjon for 2015. Det var mange lionsmedlemmer ute med innsamlingsbøsser.

Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne

Dette er mottoet for Lions Røde Fjær-aksjon 2015. Den arrangeres ca hvert femte år, og denne gang skal de innsamlede midlene gå til det holdnings-skapende undervisningsopplegget ”Mitt valg”, som administreres av stiftelsen ”Det er mitt valg”.

Julebord

LC Borres julebord ble også i år avholdt på Oleanestua i tradisjonell form.

SOS-Barnebyer

På klubbmøtet vårt 2. desember hadde vi besøk av Turid Weisser som er Markedssjef Organisasjoner SOS-barnebyer Norge. Hun ga oss et godt og interessant innblikk i utviklingen av SOS-Barnebyer fra starten og fram til i dag.

Bedriftsbesøk hos Lilaas AS

Tir 4 okt var vårt klubbmøte lagt til den finmekaniske bedriften Lillaas AS i Kongeveien. Dette ble et meget interessant og utbytterikt møte.

Bokmarked

Lør- og søndag 13. og 14. sep. arrangerer Lions Club Borre i samarbeid med LIons Club Horten Misteltein stort bokmarked på Marsjhuset, Holtandalen i Horten. Kafe med salg av kaffe, brus og vafler, så her er det mulighet til å ta seg god tid og legge inn spisepauser.

Overlevering fra gammelt til nytt styre

Lionsåret 2013-2014 nærmer seg sin avslutning og et nytt står for døren fra 1 juli. Dette ble markert med hyggelig samvær for det gamle og nye styret hos avtroppende president Bjørn O. Sjøvoll.

Sommerfest i Borreparken

Lions Club Horten har i mange år, i samarbeid med Horten kommune, arrangert sommerfest for personer med psykisk utviklingshemming som bor i kommunale boliger. I år, fikk de hjelp av Lions Club Horten Misteltein og Lions Club Borre til gjennomføringen av arrangementet som tradisjonen tro ble holdt i Borreparken.

Nytt aktivitetstilbud

Ons 11 juni var det sommeravslutning for Borre Allsport i Borreparken med foreldre og pårørende. Ca 80 stykker var møtt fram i det fine sommerværet for sosialt samvær med grillmat og leker.

Klubbens Innsatspokal 2014

Innsatspokalen kan  tildeles et medlem som har gjort en ekstra innsats for klubben eller ifm klubbens aktiviteter.

Besøk på Jernbaneverkets anlegg i Holmestrand

Tir 8 apr var Klubbmøte lagt til Jernbaneverkets anlegg i Holmestrand. 13 medlemmer reiste fra Oleanestua kl 18.00 med innleid buss fra Paulsen Buss. Sjåfør var Kjell Skovly. Ved ankomst til ”Pakkhuset” ble vi møtt av Ole-Johan Aass-Haug som instruerte og utstyrte oss med nødvendig sikkerhetsutstyr.

Takk for støtten til tulipanaksjonen!

Det ble ny innsamlingsrekord for vår klubb i år, med den nette sum av kr 47.900,-. Dette skyldes en velvillig befolkning og et særdeles imøtekommende næringsliv i vår kommune. Når tulipanene og vårt bidrag til Lions Tulipanfond er betalt, sitter vi igjen med kr 29.900,- til bruk i vårt  rusforebyggende arbeid, særlig blant barn og unge.

Vår verden - Vår framtid

I går ble alle tegningene til elevene i 7. klasse på de 7 barneskolene i Horten som hadde deltatt i Lions Plakattegnekonkurranse 2013-2014, Vår verden – Vår framtid, utstilt i andre etasje på Biblioteket i Horten.

Besøk av Soneleder

Klubbmøte-besøk.

Lutefiskaften

Lørdag 25 januar var lutefiskelskende lionsmedlemmer samlet på Oleanestua til årets store tradisjonelle gourmetopplevelse.

Nasjonal vinner av Lions Plakattegnekonkurranse

De tre lionsklubbene i Horten kommune, LC Borre, LC Horten og LC Horten Misteltein har i mange år hatt den årlige plakattegnekonkurransen som felles prosjekt. Årets konkurranse 2013 ga som resultat at en elev i 7. klasse ved Sentrum skole, Nora Landquist fra klasse 7c, ble beste deltager først ved sin skole. Gledelig nok fikk hun også førsteplass både i distrikt 104 G og i Norge! Vi lokale Lions er stolte og glade på hennes vegne!

Distriktsvinner av Lions Plakattegnekonkurranse 2013-2014

For femte gang siden 2002 gikk en skolevinner fra Horten til topps i distriktskonkurransen i Lions Plakattegnekonkurranse. Alle elever på 7. klassetrinn på de sju barneskolene i Horten kommune deltar i denne årlige begivenheten.

Lions Plakattegnekonkurranse 2013-2014

De lokale vinnerne av Lions Plakattegnekonkurranse 2013-2014 på Lysheim og Åsgården skoler har nå fått sin velfortjente ros. Årets tema var "Tenk deg fred".

Spennende besøk på klubbmøtet 5 desember

På klubbmøte i desember hadde vi besøk av den lokale kunstneren Kurt Østergaard, bedre kjent som Kurt Aust, hvor han fortalte om sitt forfatterskap.

LIONS BOKMARKED 2013

Interessert i billige bøker?

Granlylærere og -assistenter på skolebenken

Tirsdag 13. august møttes lærere og assistenter på Granly skole til kurs i det holdningsskapende opplæringsprogrammet ”Det er mitt valg”. Et program for forebygging av problematferd og utvikling av sosial kompetanse.

Overleveringsmøte

Lionsåret 2012-2013 nærmer seg sin avslutning og et nytt står for døren fra 1 juli. Dette ble markert med hyggelig samvær hos avtroppende president Per-Ole Aas-Haug på Freberg for det gamle og nye styret.

Melvin Jones Fellowship Award til Reidar Gran

Melvin Jones Fellowship Award kan tildeles en person som har gjort en særlig innsats for sine medmennesker. Det kan man med rette si at Reidar Gran har gjort gjennom sitt lange engasjement i Lions Club Borre.

Nytt medlem

På klubbmøte 4. juni 2013 ble Erling Tinberg opptatt som medlem i Lions Club Borre. Vi ønsker ham velkommen og håper han vil trives i sammen med oss.

Klubbmøte på Torp

Klubbmøtet vårt var denne gangen lagt til Dakota Norways hangar på Torp.

Takk for støtten

Lions Tulipanaksjon 2013 ble meget vellykket for vår del, og vi vil rette en stor takk til alle våre ”gamle” trofaste og nye støttespillere.

En velfortjent heder til en samfunnsengasjert person

Hedersmannen Bjarne Dybo ble ved starten på det nye året hedret med sin andre Melvin Jones Fellowship