Borgen | www.lions.no

Borgen

Forsiden > Akershus > Borgen

Kalendere

Klubben produserer kalendere med bilder fra gamle Asker; selges til Asker beboere.

Kalenderen for 2018 vil være i salg fra oktober 2017.

Borgendilten

Familiearrangement med innlagte poster i merket løype på Vardåsen. Spørsmål for store og små på postene.

Start og mål på Borgen skole.

Årets arrangement gikk av stabelen 15.oktober 2017, et vellykket arrangement i samarbeid med Borgen Vel.

Borgenlekene

Barneskirenn som arrangeres hvert år i februar/mars på Borgen skole.

Diplom og premier.

Følg med i Budstikka og ved bannere opphengt på Borgen skole for informasjon om årets renn.

Strøsand

Vi produserer sandsekker som selges til bensinstasjonene i Asker.

Mitt valg

Vi har et godt samarbeid med flere barneskoler i vårt nærområde som nå bruker vårt holdningsskapende program "MITT VALG" mot rus og mobbing. Arbeider for tiden med å innføre dette programmet også i Asker Fotball, herrer.

Seniorutflukt

Brukerne av Borgen Seniorsenter inviteres på en årlig utflukt med foredrag og grilling i juni.

Skiløyper på Drengsrudjordet

LIONS CLUB BORGEN har gleden av å fortelle at vi har tatt på oss oppgaven med å betale oppkjøring av skiløype på Drengsrudjordet, og å holde den vedlike i perioden fra uke 6 - 14.