Fem nye utstillere fra "Nye Asker" | www.lions.no

Asker

Forsiden > Akershus > Asker
Fem nye utstillere fra "Nye Asker"

Velkommen til Venskaben i Asker 11.-19. november

Fem nye utstillere fra "Nye Asker"

Asker Bildende Kunstnere har tatt Nye Asker påforskudd, og nye spennende medlemmer har meldt seg fra Røyken og Hurum. PåHøstutstillingen i Asker får vi se fem nye utstillere fra Nye Asker: Anne-Mette Boger, Merethe Duvholt og Diego Petrillo fra Røyken, samt Kai Eide og Olav Grimstad fra Hurum.

Anne-Mette Boger

Anne-Mette Boger komponerer sine tekstiler i veven gjennom bruk av ulike fibre og teknikker. Mykheten i fibrene kontrasteres med trådkledde plexirør både i vegginstallasjonene og i de tredimensjonale fritthengende utsmykningsarbeidene hennes.

Merethe Duvholt

Merethe Duvholt fokuserer påmenneskets indre og ytre form. I sine figurative arbeider isolerer hun subjektet og bruker mye lys og skygge foråfremheve formen.

Kai Eide

Fortellingen i hans malerier står sentralt. Han ­utvikler sine tanker om mellommenneskelige forhold i et figurativt formspråk. Maleriene karakteri­seres av dramatiske komposisjoner med klangfulle farger, utført med penselstrøk i en eks­pressiv stil. Arbeidene er utført i olje påførsteklasses belgisk linlerret, med meget stabile blindrammer.

Olav Grimstad

Olav Grmstad

Han er inspirert av natur og forgjengelighet. Humoren er sjelden langt unna når han maler sine vare akvareller med dyre- og fuglelivet forsiktig innarbeidet i landskapet. Hans selvlærte ­akvarellteknikk avslører følsomhet og en smule melankoli.

Diego Petrillo

Det som er sentralt i min produksjon erålage en kritikk til samfunnsverdi, hvor alt som er metafysisk, har ikke en konkret verdi, har ikke en pris, har blitt relegert i et dårliglys.I en logikk hvor ting har et verdi bare hvis de kan brukes, mennesker mister verdi hvertår i Europa og i resten av verden.