Asker | www.lions.no

Asker

Forsiden > Akershus > Asker

Ble hyllet på åpningen.

Hovedutstiller Hans Normann Dahl fylte 80 år tidligere i høst og ble hyllet da Lions Asker åpnet sin tradisjonelle høstutstilling lørdag 11. nov 2017

Høstutstillingen 2017 i Asker allokerer alt overskudd til veldedige formål

Alt overskudd fra Høstutstillingen 2017 går til veldedige formål lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Fra årets overskudd er det allerede allokert kr 50 000 til to prosjekter.

Lions-stipendet for kunstnere 2017

Preben Colstrup og Sven Hegstad, formenn i henholdsvis ABKs styre (Asker Bildendende kunstnere) og LCAs Kunstkomite (Lions Klubb Asker), har nettopp blitt enige om medlemmer til Innstillingskomiteen for valg av vinner til årets Lions-stipend 2017.

Fem nye utstillere fra "Nye Asker"

Asker Bildende Kunstnere har tatt Nye Asker påforskudd, og nye spennende medlemmer har meldt seg fra Røyken og Hurum. PåHøstutstillingen i Asker får vi se fem nye utstillere fra Nye Asker: Anne-Mette Boger, Merethe Duvholt og Diego Petrillo fra Røyken, samt Kai Eide og Olav Grimstad fra Hurum.

To nye medlemmer

Jevn vekst i klubben vår.

Nok en vellykket torskemiddag

Torskemiddagen 2016 ble gjennomført etter alle faste gode rutiner. I år også med "nisseshow"

Nytt medlem

På medlemsmøtet 13.4.2016 ble Karl Anders Langerød tatt opp som nytt medlem.

Nytt medlem

Vår nyeste medlem Trygve Lia til venstre.

Terapiridning for handikappede og multihandicappede. Medlemmer fra LC Asker og LC Blakstad er støttespillere i opplegget.

Resultatene er mange når hestene på Blakstad gård i Asker brukes til terapiridning.  Bl.a. utvikles bedre balanse, muskler, fordøyelsessystemet og lettere pust.

Les mer om opplegget ved å klikke  HER.

Melvin Jones

Bildet viser Odd Kåre Linnestad til venstre og Kjell Wallenborg til høyre. Begge tildelt Melvin Jones for fremragende innsats for sin klubb. Presidenten Lars Windju i midten.

Lions giverglede - soneaktivitet

Lionsklubbene i Asker engasjerer seg for omsorgsboliger og eldresentre.

Bilder fra Asker Lions høstutstilling 2012

Se Slideshow fra "Se Norges Kunstnerdal" oktober 2012. Bildene er gjort tilgjengelig fra Hildrup Photo

Klikk  her