Arendal/Tyholmen | www.lions.no

Overskrift

Lions deltar i årets Folketog

Konsertaften i Hangaren på Gullknapp, Froland

Sett allerede nå av fredag 29. april til en forrykende konsertaften i Hangaren på Gullknapp!

Henning Kvitnes og Claudia Scott med band spiller opp til fest, dans og mye annet festlig.

Arendal Tyholmen - giverglede

I forrige ukes utgave av Agderposten informerte Saltrød Misjonshus v/Anne Berit Halvorsen at de skulle starte med å pakke julegaver til barn og eldre, så mye de kunne klare. I den forbindelse trenger de julepapir, håndklær, kluter, såpe, perlebånd, små leker, og de ønsker hjelp fra alle som ønsker å bidra.

Arendal Tyholmen - nye medlemmer 2015

Vi startet opp med vårt første høstmøte på Krøgeneslåven i september.   På møtet fikk vi besøk av 4 damer som ønsket å se hvordan vi har det i klubben vår og de var nok meget fornøyd med kvelden for de ønsket å bli tatt opp som nye medlemmer, noe vi selvfølgelig setter stor pris på.

Moteshow ble knallsuksess

De kreative og dedikerte damene i LC Arendal Tyholmen fikk full klaff med høstens store moteshow. Stuvfullt hus, topp stemning og et strålende overskudd til gode Lions-formål.

LC Arendal/Tyholmen med nytt moteshow!

Damene i Lions Arendal/Tyholmen vil i høst, nærmere bestemt 8. oktober, ha moteshow i Frolandia.  Vi har selvfølgelig et mål med showet og det er at vi ønsker å gi et forhåpentligvis godt overskudd til Stine Sofies Senter.  Vi gleder oss til fremvisning av dagens mote og vi har mange flotte damer som skal på podiet for fremvisning av antrekk, inkludert både stell av hår, briller, vesker og skotøy.
Vi ser frem til å se DEG der  !!

Lions besøkte Myratunet med gavesjekk ARENDAL

Agderposten 18.02.2013:
Grethe Øynes i Lions Arendal/Tyholmen har lagt inn følgende på Sideblikk på nett: — Korttid / rehabiliteringsavdelingen på Myratunet bo- og omsorgssenter har lenge strevd med et gammelt og dårlig fjernsyn.

Suksess for moteshow

Sommerens fargeglade antrekk skapte stor stemning under det aller første moteshowet i Frolandia, det nye flotte bade- og opplevelsesanlegget i Froland.

Lions kvinnekonferanse 2011: - Lions trenger flere kvinner som vil og tør

– Vi trenger kvinner som vil og tør. Neste gang foreslår jeg at Kvinnekonferansen blir åpen for alle kvinner, ikke bare Lions-medlemmer. Det er ekstra viktig med slike stimulerende arrangementer når vi er så få kvinner i Lions.