Nedleggelse | www.lions.no

Øvre Eiker/Huldreblom

Forsiden > Buskerud > Øvre Eiker/Huldreblom
Nedleggelse

Fra 1. juli 2018 fusjonerer LCØE Huldreblom med Lions Club Øvre Eiker.

Huldreblom har i år 20 årsjubileum. I disse årene har medlemmene arbeidet for å samle inn penger til gode formål til unge og eldre i Øvre Eiker kommune. Klubben må nå endre driftsform. Huldreblom er en dameklubb. Det har vært vanskelig å rekruttere nye medlemmer så fra 1. juli 2018 fusjonerer vi med med Lions Club Øvre Eiker som har vært en ren herreklubb. Vi har i mange år samarbeidet og ser frem til å bli en miksklubb. Huldreblom vil takke for den givergleden og støtten som har gått til vårt arbeid gjennom 20 år og håper på fortsatt støtte til Lions i tiden som kommer. Mannekeng-oppvisningen og julefesten på Rådhuset er noen av de aktivitetene vi vil fortsette med. Hilsen Turid Minge Smørgrav, president.