Bergen Åsane | www.lions.no

Bergen Åsane

Forsiden > Hordaland > Bergen Åsane

Lions Club Åsane Nord og Lions Club Åsane går sammen

Vi går sammen i Åsane for yte enda bedre hjelp til de som trenger oss.

Bli en venn av Lions

"Venn av Lions" er en mulighet for både privatpersoner og bedrifter til å støtte Lions sitt viktige arbeid. Som "Venn av Lions"  bidrar du både til å styrke vår organisasjon og vårt bistandsarbeid.

1,6 grasrot-millioner til Lions Club Fredrikstad

Vålerenga leder fortsatt, men Lions Club Fredrikstad troner som nummer to blant mottakere av grasrotandeler i 2015

Les medlemsbladet LION

I LION nr 4 2015-2016 kan du lese om Tråastølen, Lions' leirsted på Hardangervidda, om hva som skjer på riksmøtet i Sarpsborg i mai og få et innblikk i Libanons historie. Og mye mye mer om hva Lions gjør i inn- og utland.

LIONS CLUB ÅSANE'S JULEGAVE AKSJON 2015 - TIL TRENGENDE I ÅSANE

TID: Mandag 14. desember til og med tirsdag 22.desember fra kl. 13.00-19:00

STED: Åsane Senter, Arken 2. . ved siden av parfymeriet

Haneen IM Saadallah vant Lions Fredplakatkonkurranse i Distrikt 104 D

Vil du bidra til en tryggere hverdag for nypensjonister?

Overgangen til pensjonisttilværelsen kan by på utfordringer både mentalt og fysisk. God informasjon gir trygghet i denne fasen av livet, og Lions-programmet "Eldre og helse" er skreddersydd for å gjennomføre hyggelige gruppesamtaler med ulike helserelaterte temaer på agendaen.