Lions Tulipanaksjon

Forsiden > Vårt arbeid > Innsamlingsaksjoner > Lions Tulipanaksjon
Lions Tulipanaksjon

Lions Tulipanaksjon er en årlig og landsomfattende innsamlingsaksjon til inntekt for forebyggende arbeid blant barn og unge. Neste aksjon er 28. april 2018.

Motto for aksjonen er "Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne".

En av Lions hjertesaker er forebyggende arbeid blant barn og unge. De unge vet mye om narkotika, men ikke nok om å ta de riktige valgene. Et godt skole- og læringsmiljø er viktig for å styrke barns sosiale kompetanse. Lions har derfor utviklet et undervisningsprogram som heter "Det er mitt valg". Tusenvis av barn og unge får hver dag trening i å ta ansvar, kommunisere, få økt selvtillit, ta beslutninger og sette seg mål. Gjennom Lions Tulipanaksjon kan vi finansiere dette arbeidet. Takk for din støtte!

Lions Tulipanaksjon gir over 10,5 millioner kroner netto (forutsatt at 1. million tulipaner selges for 100 kr per bukett á 8 blomster).

I forbindelse med Lions Tulipanaksjon arrangerer frivillige medlemmer aktiviteter over hele landet. Det kan være stands, konserter, trimløp, etc. Ta vel i mot dem!

Slik gir du

• Gi ditt bidrag til din lokale lionsklubb på selve aksjonsdagen!
  • Som bedrift kan du bestille tulipaner og gi dem til dine ansatte eller kunder som en ekstra oppmerksomhet. Ta kontakt med en Lionsklubb i ditt område for avtale.

Lenker

Informasjon for Lionsklubber, herunder bestilling av tulipaner, materiell etc. finner du under  Medlemssenter.

Kortfilm om Mitt Valg og tulipanaksjonen

Denne korte filmen gir deg en raskt innføring om programmet Mitt Valg og Lions.
Det er mitt valg - se film om å lære sosial kompetanse

Lions har valgt å fokusere på tiltak som virker holdningsskapende og forebyggende mot narkotika....