Lions Fredsplakatkonkurranse

Forsiden > Vårt arbeid > Forebyggende arbeid for barn og unge > Lions Fredsplakatkonkurranse

Lions Fredsplakatkonkurranse er en årlig, internasjonal tegnekonkurranse for barn mellom 11 og 13 år. Målet er å oppmuntre til refleksjon og kreativitet rundt fredstanken, og passer fint for markeringen av FN-dagen 24. oktober.

Tegnekonkurransen har nytt tema hvert år, og handler alltid om fred. I 2019 er temaet "Journey of Peace".

Vi inviterer alle barneskoler om å delta med 7.klassene. Er din skole nysgjerrig? Ta kontakt med en  Lionsklubb i ditt lokalmiljø

Noen fakta:

• Lions Clubs International og FN har samarbeidet i over 70 år.
  • Lions Fredsplakatkonkurranse arrangeres i 2019 for 32. gang.
  • Det anslås at 450.000 tegninger årlig er med i konkurransen på verdensbasis.
  • I Norge deltar barn ved rundt 200 skoler.
  • Målet er å fremme kreativitet og refleksjon rundt temaet fred hos barn og unge.

Informasjon til Lions

Om Lions fredsplakatkonkurranse

Lions Clubs International arrangerer i samarbeid med FN hvert år en internasjonal tegnekonkurrans...
Konkurranseregler for skole

Her finner du regler som skolene må ha for deltagelse i Lions Fredsplakatkonkurranse 2019-2020.
Blant verdens 23 beste

Årets norske fredsplakat ble kårets som en av verdens 23 beste tegninger.