Min Lions Medlemssenter Støtt oss Engasjer deg Vårt arbeid LRF 2020 Nettbutikk

Støtt oss

Forsiden > Støtt oss > Nettbutikk Lions Norge
Nettbutikk Lions Norge

Lions Norges nettbutikk har et godt utvalg kvalitetsprodukter.

Nettbutikken er et samarbeid med Aksess & Daylight AS, et firma som driver nettbutikk for flere organisasjoner og som kom desidert best ut av vår anbudsrunde. Her finner du et et godt utvalg kvalitetsprodukter – klær, elektroniske artikler, fine gaver og profileringsmateriell. For klubber er det lagt inn egne produkter som banner, ballonger, penner mm. Kom og ta en titt!

Privatpersoner og medlemmer betaler direkte i nettbutikken. Klubber kan få tilsent faktura.

A&D gir oss veldig gode priser, de er også beredt til å kunne levere tilpassede produkter til klubbene. Ønsker dere f.eks en genser med klubbnavn er det bare til å kontakte Aksess & Daylight og de kommer da med et spesialtilbud til dere.

Gå til Lions Norges nettbutikk