Nyheter

Forsiden > Min Lions > Norge > Distrikt 104 J > Nyheter > Borgen IL fikk nok en hjertestarter - Lions Club Skjeberg
Borgen IL fikk nok en hjertestarter - Lions Club Skjeberg

Nylig kunne Borgen IL glede seg over en gave fra Lions Club Skjeberg, sone1 D104J, i form av en hjertestarter.

Fra før av har Borgen IL en hjertestarter, den også gitt som gave til klubben fra Lions Skjeberg. Dermed vil det i skrivende stund befinne seg en hjertestarter både på Mobakken og Sandbakken.

– Lions Club Skjeberg annonserer årlig at man kan søke om midler til barne og ungdomsarbeid og vi i klubben har vært påpasselige med å søke om penger til spesifikke formål. Lions har nok en gang vært til stor hjelp for oss, sier Ingar Johannesen i Borgen IL, som på vegne av klubben er svært takknemlig for gaven.
Ingar kan fortelle at Lions Skjeberg gjennom en årrekke har gitt klubben midler, og en rask opptelling tyder på at det til sammen kan dreie seg om bortimot
100 000 kroner.