Min Lions

Lions Fredsplakatkonkurranse - materiell klubb

Konkurranseregler for klubb

Konkurranseregler og tidsfrister for gjennomføring av Lions fredsplakatkonkurranse 2018-2019.

Tema: «Kindness Matters”. (En helt dekkende norsk oversettelse av "Kindness" er vanskelig, men begrep som godhet, vennlighet, snillhet eller omsorg kan være dekkende. "Matters" kan oversettes med f.eks. "betyr noe" eller "er viktig").

1. Konkurransen er åpen for ungdom som har fylt 11 år og ikke er over 14 år den 15.11.2018. Passer aldersmessig best for 7. klasse.
  1. Konkurransens tema er «Kindness Matters»
  2. Tegningen må ikke være mindre enn 33 x50 cm, eller større enn 50 x60 cm. (A-2 er et gunstig format). Den må ikke være festet på kartong eller innrammet. Det er viktig at størrelsen på arket er innenfor de oppgitte målene.
  3. Hver deltaker kan bare levere inn én tegning, som må være utført av ham/henne selv.
  4. Bidraget må være deltakerens originaltegning, og håndlaget. Datalagde tegninger, fotografier og kopier godtas ikke.
  5. Kritt, blyant, tusjpenn, kulltegning, pastellfarger og vann- og oljefarger godtas. OBS: Kulltegninger og pastellmalerier bør fikseres. Tegningen må ikke lamineres.
  6. Tredimensjonale bilder aksepteres ikke. Ingenting må klistres på eller på annen måte festes på tegningen.
  7. Tekst eller tall må ikke forekomme på tegningens forside. Kunstners navn eller initialer må settes på tegningen bakside.
  8. Det er bare Lionsklubber som kan sponse konkurransen.
  9. Tegningene bør være såpass fleksible at de kan rulles sammen og sendes i et papprør. De må ikke brettes.
  10. Skole og Lionsklubb avtaler hvordan bedømmelsen skal skje; rektor, lokal kunstner, klubbens kontaktperson eller jury. Tegningene skal bedømmes ut fra tolkningen av temaet, originalitet og kunstnerisk utførelse. Bare én tegning pr. skole kan gå videre til neste trinn i konkurransen.

Tidsfrister:

01.10.18: Siste frist for å bestille klassesett fra Club Supplies Department, Oak Brook – Bestill det helst før 01.09.18.

15.11.18: Siste frist for klubbene til å sende vinnertegningen(e) til DG (poststempeldato).

01.12.18: Siste frist for DG til å sende distriktets vinnertegning til Vidar Waaden, Sørliveien 41, 1473 Lørenskog (poststempeldato). Send helst tidligere, slik at den kommer frem tidsnok til jurymøtet der landets vinnertegning blir kåret.

15.12.18: Siste frist for Lions Norge (GRL) til å sende Norges vinnertegning til PR-avdelingen i Oak Brook.

01.02.19: Siste frist for Lions internasjonale hovedkontor til å underrette finalistene.

Vidar Waaden, Sørliveien 41, 1473 LØRENSKOG. Telefon: 67 90 28 04 / 926 33 457.

E-post: viwaa@online.no

Lenker

Last ned denne informasjonen som PDF:  Lions Fredsplakatkonkurranse 2018-2019 - regler til klubb

Last ned mer  materiell for Lions fredsplakatkonkurranse - for klubb