Min Lions LRF 2020 Nettbutikk

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Vil du bli Lions Norges representant i NSR-AU?
Vil du bli Lions Norges representant i NSR-AU?

NSR-AU er arbeidsutvalget til Nordisk Samarbeidsråd som er samarbeidsorganet for Lionslandene i Norden.

NSR-AU jobber på oppdrag fra NSR-CC «styret» som består av guvernørrådslederne i de nordiske landene.

Hver representant i NSR-AU sitter i 5 år, det er en stor fordel at personen har god kunnskap om det arbeidet som NSR gjør.

Ledervervet og sekretærvervet i NSR-AU går på rundgang i gruppen. Landet som har NSR-arrangementet har også lederen i NSR-AU. Landet som har neste års NSR-møte har sekretæren.

Ansvar og arbeidsoppgaver:

• NSR-AU er et service- og rådgivende utvalg for NSR-CC Board for å sikre kontinuiteten i NSR samarbeidet. NSR-OC skal brukes som et samlingspunkt / ressurssenter i NSR-saker
  • Sammen med vertsutvalget skal NSR-OC utarbeide programmet for det årlige NSR-møtet og dagsorden for NSR-rådsmøtet. De endelige forslagene må godkjennes av NSR-CC Board.
  • Agendaen til NSR-rådsmøtet må gjenspeile NSRs lover og arbeidsordning og andre NSR-regler.
  • Sammen med NSR-CC Board, skal NSR-OC utarbeide alle budsjetter for NSR og NSR aktiviteter på Internasjonale Convention. NSR-OC skal presentere regnskap og budsjetter i NSR rådsmøte for godkjenning.

Ønskede kvalifikasjoner:

• Erfaring med prosjektarbeid /lederarbeid
  • Har vært DG
  • Har god på kommunikasjonsevne skriftlig og muntlig, på Norsk og Engelsk
  • Er fremtidsrettet
  • Bruker sosiale medier

Som person er du strukturert, ryddig, tydelig og motiverende.

Har du spørsmål til stillingen, vennligst ta kontakt med generalsekretær Hroar Thorsen +47 90165787 / hroar.thorsen@lions.no

Søknad og Lions CV sendes til Lions Norge på e-post post@lions.no innen 18.11.2019 Merk NSR-AU representant