Min Lions LRF 2020 Nettbutikk

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Nyhetsbrev Lions Røde Fjær 2020
Nyhetsbrev Lions Røde Fjær 2020

Gled deg! 7. november, ett år før aksjonen starter, lanseres landingssiden LRF2020.no.

Nå er det bare et drøyt år til vi skal gjennomføre vår største innsamlingsaksjon, Lions Røde Fjær 2020. Aksjonen starter lørdag 7. november og varer til lørdag 21. november 2020.  Selve aksjonsdagen er planlagt lørdag 14. november og søndag 15. november.

Her får du en kort status fra hovedkomiteen:

Hjemmesiden lrf2020.no

Kampanjens hjemmeside heter LRF2020.no. På denne siden vil du finne informasjon som er rettet mot ALLE. Du som medlem vil i tillegg kunne logge deg inn og finne nyttig innhold for klubbens arbeid med aksjonen lokalt. Planlagt lanseringdato er 7.november

Lys som salgsprodukt

Alle produkter som selges i forbindelse med aksjonen vil du finne i nettbutikken. Fra 1. november kan du kjøpe et vakkert kubbelys. Lyset er profilert med en rød fjær og et utsagt fra Erling Stordahl. Leveres i en gaveeske dekorert med bilder og informasjon om aksjonen. Utsalgsprisen er 200 kroner. Klubber som bestiller 10 lys eller flere, betaler 150 kroner per stykk. Det er også laget et salgsskilt. Nettbutikken finner du her: https://lions.adprofil.no/.

Kort som salgsprodukt

I nettbutikken finner du også nydelige Røde Fjær-kort. Bruk dem når du gir en gave, en oppmuntring eller skriv julekort. De vekker oppsikt! Du kan kjøpe både 1 pk med 5 kort/m konvolutter (200 kr), eller 10 pk med 5 kort/m konvolutter (1300 kr). Overskuddet går selvsagt til LRF2020.

LRF-lotteri – noe for din klubb?

På fagsjefsamlingen i høst ble det foreslått å gjennomføre et nasjonalt (og eksternt) lotteri til inntekt for aksjonen. Dette vil være en knallfin jobb for en klubb! Er dette interessant for din klubb, ta kontakt med komiteen på lrf2020@lions.no

Ambassadører

Per dags dato har vi fått med oss Birgit Skarstein, Geir Lippestad, Shahrzad Arfa, Marius Rød Wang og Gudrun Yngvadottir, tidligere president i Lions Clubs Internasjonal, som ambassadører for LRF2020. Det er vi veldig glade for!

Rollen som ambassadør er todelt. Primært ønsker vi at ambassadørene kan benyttes i markedsføring av aksjonen og deltar på arrangementer. Dette må avtales i et hvert enkelt tilfelle og om det er praktisk mulig å få det til. Videre ønsker vi at ambassadørene aktivt sprer budskapet om LRF2020 og bidrar i arbeidet med å samle inn penger til aksjonen.

Filmer

Kampanjefilmen kan du se og laste ned her: https://vimeo.com/324956161
I november lages noen korte apell-filmer, blant annet med ambassadørene. Disse blir fine å dele i sosiale medier! Publiseres sammen med alt annet nedlastbart materiell på lrf2020.no.

I første omgang lager vi en intern facebookside for medlemmer. Den heter «Lions Røde Fjær 2020 – for medlemmer» og er en såkalt privat gruppe. Her skal vi diskutere, informere og motivere hverandre internt, og slik bidra til at Lions Røde Fjær 2020 blir en kjempesuksess!

Den eksterne Facebooksiden lanseres når vi skrur opp trykket på markedsføringen. Mer om dette kommer om ikke så lenge!

Dette kan du pugge!

Hovedbudskapet for aksjonen er; Lions Røde Fjær 2020 går til bygging av et familie- og kompetansehus på Beitostølen Helsesportsenter. Senteret arbeider for at alle funksjonshemmede barn skal ha likeverdige muligheter uavhengig av funksjonsnedsettelser, etnisk bakgrunn og bosted. Motto: Små helter. Store drømmer.

Kontakt oss

Hovedkomiteen har fått en fellesmail for henvendelser: lrf.2020@lions.no. Vi setter stor pris på at du sender alle dine spørsmål om aksjonen til den.

Hilsen Hovedkomiteen Lions Røde Fjær 2020 som består av

• Henning Cook, leder
  • Tor Erik Nyquist; sekretær
  • Hroar Thorsen, innsamlingsleder
  • Jonny Steindal, økonomi
  • Vibeke Aasland, markedsføring
  • Helene Steindal
  • Kari Sandøy-Jarman
  • Kay Arne Sørensen

Ha en fortsatt fabelaktig høst!

Last ned brevet som PDF: Nyhetsbrev Lions Røde Fjær nr 1