Min Lions

Medlemsnytt

Forsiden > Medlemssenter > Medlemsnytt > Lions Tulipanaksjon 2019 og motivprodukter
Lions Tulipanaksjon 2019 og motivprodukter

Årets aksjonsdag er lørdag 27. april 2019. Har din klubb planen klar for å øke salget? Lions Club Nesbru-Hvalstad (tidligere Billingstad-Hvalstad) har i over 20 år hatt ansvaret for å profilerere tulipanaksjonen med materiell. Det være seg brosjyrer, seilflagg, plakater, trøyer, caps og gensere.

Vår erfaring er at når klubben ved sine salgssteder gjør seg synlig på en ryddig måte, så øker det salget. Svært mange klubber har gitt oss tilbakemelding på nettopp dette med å ha en enhetlig profil har vært til stor hjelp.

Dere har jo alle bestilt tulipaner, men hva med motivprodukter? I den senere tid har vi også hatt leveranser av refleksbånd med tulipan/Nei til nakotika motiv. Flere klubber har brukt refleksbånd i forbindelse med kampanjer rettet mot skoler eller flyktninger i nærmiljøet (viktig i den mørke årstid).

Hva gjør din klubb?  Vår klubb er klar til å sende ordrene fortløpende. Husk at Motivprodukter er prosjektutgifter og dermed en del av tulipanaksjonens kostnader.

Her er vi:  www.motivprodukter.no