Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Se bilder og film fra ridderennet
Se bilder og film fra ridderennet

Bilde 1 av 11. Lions stilte med 15 ledsgere i året Ridderrenn.

kulturminister-thorhild-widevey-og-lions-club-valdres

Bilde 2 av 11. Kulturminister Thorhild Widevey i prat med medlemmer i Lions Club Valdres som bemannet en grill på arenaen.

ridderennet_lions-kristiansund

Bilde 3 av 11. Medlemmer fra Kristiansund hadde tatt turen over fjellet for å stille opp som ledsagere.

ridderennet_heidi-christian-h-johansen

Bilde 4 av 11. Heidi Lill Mollestad Oppegaard og Christian H. Johansen

ridderennet_startbue

Bilde 5 av 11. God profilering av Lions på startbuen :-) Lionsklubber i Norge har bidratt med over 600.000 kroner til Ridderuka 2014.

ridderennet_frivillige fra garden DSC_1074

Bilde 6 av 11.

ridderennet_heidi-og-birgit-skarstein

Bilde 7 av 11. Lions generalsekretær Heidi Lill Mollestad Oppegaard fikk dele ut medaljer. Her har Birgit Skarstein fullført 10 km.

ridderennet_ledsagere

Bilde 8 av 11. Lions stilte med 15 ledsagere i år.

ridderennet_start

Bilde 9 av 11. I overkant av 400 deltagere gikk ridderennet i år.

banner2_DSC_1051

Bilde 10 av 11.

ridderennet_-Oddny-Karie-Jensen-og-vigdis-rasmussen

Bilde 11 av 11. - Flotte spor i år, sa Oddny Karie Jensen etter å ha fulført to kilometer sammen med Vigdis Rasmussen fra Lions Club Kristiansund/Kringsjå som ledsager.

»

Se bilder og film fra ridderennet

Lionsklubber i Norge har bidratt med over 600 000 kroner til Ridderuka 2014. Se bilder og en film laget av Sjøforsvaret.

1 kommentar

Kommentarer blir moderert. Om du ser en kommentar du mener bør fjernes så kan du klikke på Rapportér
Kommentar fra Turid Nygård
Rapportér | 11.april 2014 16:33
Det synes jeg var en flott og riktig ting å sponse.

Ny kommentar