Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Ridderrennet takker Lions
Ridderrennet takker Lions

Generalsekretær i Ridderennet, Elisabeth Kollerød.Foto: Ridderrennet.

Ridderrennet takker Lions

- Vi i Ridderrennet vil nok en gang få rette en stor takk til alle Lionsklubbene rundt om i Norge som til sammen har støttet oss med fantastiske 620.000 kroner i 2014, sier Riddererennets generalsekretær Elisabeth Kollerød.

Generalsekretæren forteller at støtten fra Lions er helt nødvendige ressurser som  gjør at flere yngre deltagere kan delta på Ridderuka.

- Lions Norge er med å «Gjøre det Umulige Mulig» for deltagerne, forteller Kollerød. - Dere kan være stolte over innsatsen deres. Flere Lionsmedlemmer er også ledsagere og frivillige under uken. Vi vil fortsette å utvikle vår promotering av Lions Norge som en viktig samarbeidspartner. Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid med Lions i Norge!

Les også tidligere artikler om Lions og Ridderrennet

ridderrennet-lions-entra-slalom