Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > NORAD støtter fortsatt vårt øyehelseprosjekt
NORAD støtter fortsatt vårt øyehelseprosjekt

NORAD har i brev til Lions Aid Norway av 1. mars innvilget videre støtte i to år, 2016 og 2017 til prosjektene i Malawi og Zambia, med totalt NOK 14 millioner.

Det ble søkt om NOK 22,5 millioner over tre år, så det innvilgede beløp er noe lavere og tidsrammen også noe redusert, fra tre til to år.

Ihht søknaden skal Malawi fases ut i løpet av 2016 og Zambia får nå støtte i to år i stedet for tre, nemlig 2016 og 2017. NORAD gjør det også klart at ytterligere støtte til videre øyehelse ikke kan påregnes.

- Dette betyr at Norads støtte gjennom mere enn 20 år til øyehelseprosjekter, siden 1993 da det hele startet i Uganda, nå kommet til veis ende, sier Lions utenlandssjef Ingebrigt Mollan.