Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Lions er hovedsponsor for Ridderrennet 2014
Lions er hovedsponsor for Ridderrennet 2014

Lørdag 5. april arrangeres det 51. ridderrennet på Beitostølen. - Vi gleder oss til å delta på dette flotte arrangementet, sier generalsekretær i Lions Norge, Heidi Lill Mollestad Oppegaard.

Ridderrennet er en stor begivenhet som markerer avslutningen på Ridderuka, verdens største årlige vintersportsarrangement tilrettelagt for syns- og bevegelseshemmede.

Ridderuka har har i mange år vært tilgodesett med midler fra lokale Lions klubber over hele landet. Hitill i år har Lionsklubber innbetalt tett opp mot 600.000 kroner til støtte for aktiviteten. For fjorårets arrangement var bidraget fra 167 Lionsklubber per 14.6 2013 på 519.600 kroner. Flere Lionsklubber bidrar i tilegg med reisestipend til utøvere.

Som hovedsponsor har Lions fått flere muligheter til å synliggjøre oss. Vi har med en artikkel om Lions i det offisiselle programmet, Lions' logo er svært godt synlig på startbuen, startnummer-trøyer, reklameseil på stadion, gjerdebannere, banner i målområde og flere av våre rollups står både inne og ute.

Det er 15 Lionsmedlemmer som i år stiller opp som ledsagere for utøvere på skirenn og Lions Club Valdres bemanner en grill på en matstasjon.

Lions generalsekretær får den hyggelige oppgaven der er å dele ut medaljer til deltagerne når de kommer i mål, og deltar i en utdelingsseremoni under festmiddagen.