Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Knallprogram for årets Ridderrenn
Knallprogram for årets Ridderrenn

Startbuen er profilert med Lions' logo, og tilsvarende bannere henger rundt på hele Beitostølen 8.-15. mars. Bildet er fra fjorårets Ridderenn.

Knallprogram for årets Ridderrenn

Lions er stolt hovedsponsor også i år for Ridderennet med tilhørende Ridderuke 8-15 mars. Programmet er spekket med idrett fra morgen til kveld, og Lions stiller med "Lions Lounge", besøk fra Lions Førerhundskole, presentasjon om Lions og en splitter ny pris for de aller ferskeste deltagerne.

Per 25. mars har Lionklubbene i Norge bidratt med 614 680 kroner. Dette gjør Lions til en av de største bidragsyterne til denne tradisjonsrike idrettsuka for syns- og bevegelseshemmede fra hele landet.

Ridderuka arrangeres på Beitostølen 8.-15. mars 2015. Lørdag 14. mars går selve Ridderrennet.

Ridderarrangementene har mål om å være et attraktivt valg for syns – og bevegelseshemmede; sportslig, sosialt og økonomisk. Foreningen Ridderrennet ønsker å synliggjøre alle de positive effektene av tilrettelagt fysisk aktivitet, og senke tersklene for funksjonshemmedes deltakelse i fysisk aktivitet.

Besøk oss under Ridderuka!

Nytt i år er kiting, en sport der du bruker en drage som trekkraft. Du kan bruke ski, brett, kjelke, båt ... du trenger kun én frisk arm for å kite! Utøverne kan også trene på langrenn, skiskyting, snowboard, alpint og truger. Norges nasjonale kjelkehockeylag kommer og vil være tilstede under hele uka.

På tirsdagen blir det en storstilt aktivitetsdag på helsesportsenteret (som Lions faktisk finansierte byggingen av i 1966) der 12 særforbund stiller for å presentere sitt tilrettelagte idrettstilbud innen snowboard, skiskyting, svømming, hundekjøring, basketball, skyting, volleyball, golf, casting, seiling, orientering og ishockey.

Hele programmet til Ridderuka finner du på hjemmesidene www.ridderrennet.no.

Lions deltar på følgende arrangementer:

Lions Lounge

Lørdag 14. mars kl. 15-17 i Kjellerbaren på Radisson Blu Beitostølen Hotell. Det blir DJ eller live musikk og enkel servering. Åpnet for alle. Velkommen!

Lions Raskere Frem Prisen 2015

Under premieutdelingen på lørdagskvelden vil Lions for første gang gi en pris til en av deltagerne i gruppen "Raskere Frem". Prisen består av et diplom og 10 000 kroner og gis til en som har utmerket seg som:

• Positiv og motiverende
  • En som evner å bryte grenser
  • Sosial og inkluderende i gruppen
  • et positivt forbilde for andre

"Raskere Frem" er et tilbud for deltagere over 20 år som har blitt syns- eller bevegelseshemmet i løpet av de siste fem år på grunn av sykdom eller skade. Gruppen består i år av 17 deltagere og finansieres hovedsakelig av Lions og Extrastiftelsen. Tidligere het gruppen nyskadetgruppa.

Besøk av Lions Førerhundskole

Tor Sannum fra Lions Førerhundskole kommer på besøk tirsdag 10. mars kl. 17.00, i MOGOP-salen på Radisson Hotell. Sannum vil da treffe synshemmede over en kaffekopp og fortelle om hvordan vi trener opp våre førerhunder. "Treff for synshemmede" arrangeres av frivillige fra World Wings, en forening for tidligere PAN AM-flyvertinner.

Presentasjon av Lions

Lions Norges generalsekretær Heidi Lill Mollestad Oppegaard vil presenterer hva Lions gjør på onsdag kveld klokken 20.45 i Beitohallen på Raddisson Hotell.

Grill under Ridderrennet

Valdresklubben stiller med en grill under ridderrennet lørdag 14. mars. Kom og få deg en smakebit!

VELKOMMEN TIL RIDDERENNET 2015!

1 kommentar

Kommentarer blir moderert. Om du ser en kommentar du mener bør fjernes så kan du klikke på Rapportér
Kommentar fra Heidi Lill M. Oppegaard
Rapportér | 27.feb 2015 12:04
Håper alle Lionsmedlemmer som er på Beitostølen lørdag den 14.3. stikker innom Lions Lounge på SAS Radisson hotellet kl 17.

Ny kommentar