Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Film og radio på reklamefrie dager i påsken

Film og radio på reklamefrie dager i påsken

Lions har fått plass både på TV og radio i forbindelse med de reklamefrie dagene i påsken.

På de aller viktigste helligdagene, 1. juledag, langfredag, 1. påskedag og 1. pinsedag, er det et forbud mot å sende kommersiell reklame i radio- og TV-kanaler som sender fra Norge. Disse dagene kalles "reklamefrie dager". Det har blitt en tradisjon at ideelle organisasjoner får søke om plass for filmer eller radiospotter som informerer om deres virksomhet.

Budskapet i vår film/radiospot handler om hvor viktig det er å forebygge problematferd og skape gode holdninger.

Dette er budskapet:

"Det er viktig å gi barn og unge troen på at de kan noe og at de opplever mestring. Vi må bygge gode holdninger, lære dem å ta gode valg og styrke deres selvtillit. Barn og unge må lære å respektere hverandre og motstå gruppepress. Lionsprogrammet "Mitt valg" bygger sosial kompetanse hos barn og unge, og er forebyggende i forhold til mobbing, rusmisbruk og vold og overgrep. Det er bedre å bygge barn enn å reparere voksne. "

Film om DMV 30 sek:

Radiospot MP3 (500kb):

Lions_DMV_Radio30sek

Radiospot digitallyd (5 MB):

Lions_DMV_Radio30sek

6 kommentarer

Kommentarer blir moderert. Om du ser en kommentar du mener bør fjernes så kan du klikke på Rapportér
Kommentar fra Finn Helge Hartmann
Rapportér | 23.mars 2016 11:32
Smart å velge Mitt Valg - til og med våre medlemmer bør vite mer om Mitt Valg og ikke minst ledelsen på skoler og barnehager m.m.
Kommentar fra Terje Berge
Rapportér | 16.april 2014 14:13
Dette er bra:)
Vi i lions har blitt eninige om at vi må bli mer synlige.
Dette hjelper.
For det er veldig mange der ute som ikke vet hva vi står for
"Keep up the good work"
Kommentar fra Kjell-Steinar Aasheim
Rapportér | 11.april 2014 19:10
God start på årets Tulipanaksjon, og helt nødvendig tidlig informarasjon om DMV og Røde Fjær 2015
Kommentar fra Terje rasmussen
Rapportér | 11.april 2014 16:07
Kjempe bra godt at mange ikke Lions medlemmer for se det viktige arbeide Lions gjør for barn og unge
Kommentar fra Leif Sigmund Hole
Rapportér | 10.april 2014 18:28
Bra jobba, vi trenger all den reklamen vi kan får frem mot Røde Fjær aksjonen i 2015. Så stå på videre!
Kommentar fra Leif Gjerdsbakk
Rapportér | 02.april 2014 20:10
Det er kjempebra at Lions får bli med og reklamere for sine produkter. Det vil gjøre Lions bedre kjent mellom folk flest. Takk til de som står bak.

Ny kommentar