Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > Bli med å hedre norsk diabetesforskning 14. november!
Bli med å hedre norsk diabetesforskning 14. november!

På Verdens diabetesdag deler Diabetesforbundet ut sin årlige forskningspris. I år deles det også ut en pris for unge diabetesforskere. Alle er velkommen til en inspirerende og lærerik kveld i Samfunnssalen i Oslo, ledet av TV2s Katarina Flatland.

Program

• Seksjonsoverlege, dr.med., Hans-Jacob Bangstad, forteller om utviklingen av teknisk utstyr for barn med diabetes type 1.
  • Nina Skille, tidligere forbundsleder i Diabetesforbundet, om livet med diabetes gjennom 70 år.
  • Prisvinnerne presenterer sin forskning.
  • Musikalsk innslag ved Barratt Due musikkinstitutt.

Dato: Onsdag 14. november kl. 17.00–18.30
Sted: Samfunnssalen, Arbeidersamfunnets plass 1, Oslo  (se kart)

Arrangementet er gratis og åpent for alle! Ingen påmelding nødvendig men  meld deg gjerne på arrangementet på Facebook for å hjelpe med å gjøre det mer synlig.