Nyheter og aktiviteter

Forsiden > Engasjer deg > Nyheter og aktiviteter > "All time high" for støtten til Ridderrennet
"All time high" for støtten til Ridderrennet

Hvilken deilig følelse det er å komme i mål! Victor Emmanuel Kjelsrud, deltager under Ridderrennet 2015, ble foreviget av fotograf Emil Kjos Sollie.

"All time high" for støtten til Ridderrennet

Lions Norge er stolt sponsor av Ridderrennet – verdens største vintersportsuke for syns- og bevegelseshemmede. I 90 år har Lions hatt et spesielt fokus på å hjelpe blinde og svaksynte over hele verden.

Ridderruka, og det tilhørende Ridderrennet, arrangeres hvert år på Beitostølen. Hovedarenaen ligger rett bak Beitostølen Helsesportsenter som ble etablert med midler fra Lions Røde Fjær aksjon i 1966.

- Lionsklubbene rundt om i Norge bidro med 670 000 kroner til Ridderuka 2015, sier Riddererennets generalsekretær Elisabeth Kollerød. Dette er «all time high» og et resultat vi synes er helt fantastisk! Vi ønsker å formidle til alle Lions – vi er utrolig takknemlige for deres støtte!

Kollerød forteller at støtten fra Lions er helt nødvendige ressurser som blant annet gjør at flere yngre deltagere kan delta på Ridderuka.

- Det at Lions involverer seg enda mer i arrangementet er svært positivt, og i år stilte dere med Vibeke som jobbet i pressegruppa og generalsekretær Heidi Lill som jobbet i infodisken vår. I tillegg var den nye guvernørrådslederen deres tilstede og delte ut Lions nye pris; Lions RASKERE FRAM prisen. Den gikk til en førstegangsdeltager, svaksynte Silje Veronika Norlund fra Eidsvoll. I tillegg stilte Valdres Lions med mange folk som hjalp til med grilling under selve Ridderrennet som gikk lørdag 14. mars.

Lions i Norge er med å «Gjøre det Umulige Mulig» for deltagerne sammen med oss i Ridderrennet, forteller Kollerød. - Dere kan være stolte over innsatsen deres. Vi ser frem til et godt samarbeid også i årene fremover!

• Les mer om ridderennet: www.ridderrennet.no
  • Se flere bilder etc på facebooksiden www.facebook.com/ridderrennet