Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Trenger to vertsfamilier til ungdommer på camp - Lions Club Ullensaker Kløfta
Trenger to vertsfamilier til ungdommer på camp - Lions Club Ullensaker Kløfta

UTVEKSLING. John Bakke, ungdomskontakt i Lions-klubben Ullensaker/Kløfta, håper å finne to vertsfamilier til utenlandske utvekslingsungdommer som skal bo i Norge 15.-22. juli. Foto: Privat

Trenger to vertsfamilier til ungdommer på camp - Lions Club Ullensaker Kløfta

Lionsklubben Ullensaker/Kløfta trenger vertsfamilier til to utenlandske ungdommer fra 15.-22. juli.

- Dette er en unik mulighet til å bli kjent med mennesker fra andre kanter av verden, som Europa, Amerika, Asia og ellers. Bekjentskapene fører ofte til varig vennskap og gjenvisitt, som igjen kan legge grunnlag for om man vil sende ut egne ungdommer, noe som er meget populært. Målet med ungdomsutveksling er å gi ungdom muligheten til å lære andre land å kjenne samt skape internasjonal forståelse på tvers av kulturer og religioner, sier John Bakke, ungdomskontakt i Lions-klubben Ullensaker/Kløfta.

Les mer om Lions internasjonale ungdomsutvekslingsprogram:  Ungdomsutveksling-Youth-camp-and-exchange