Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Tor Nicolaysen fikk Hedersprisen 2016 - Lions Club Rjukan
Tor Nicolaysen fikk Hedersprisen 2016 - Lions Club Rjukan

Lions Club Rjukans president Øystein Bekkeli tildelte hedersprisen til Tor Nicolaysen under foreningens julemiddag.

Tor Nicolaysen fikk Hedersprisen 2016 - Lions Club Rjukan

Under påskudd av at han skulle holde historisk foredrag ble Tor Nicolaysen hedret med Rjukan Lionsklubbs Hederspris tirsdag kveld. Istedet for foredrag, måtte Nicolaysen ta imot et innrammet veggdiplom og 10.000 kroner for sin innsats for lokalsamfunnet.

Lions årlige hederspris består av et flott diplom og 10.000 kroner for uegennyttig innsats for lokalsamfunnet, og denne gangen gikk prisen til guide og historieforteller Tor Nicolaysen.
Lions Club Rjukans president Øystein Bekkeli tildelte hedersprisen til stor applaus under foreningens julemiddag.