Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Tegnet seg til landsfinalen - Lions Club Ullensaker Kløfta
Tegnet seg til landsfinalen - Lions Club Ullensaker Kløfta

VINNER. Vinneren Hussain Tajammal Syed, faglærer Anne Marit Fald Gården, og distriktsleder i Lions, Ole Bjørn Hasli, under premieutdelingen på Bakke skole. Foto: LC Ullensaker Kløfta

Tegnet seg til landsfinalen - Lions Club Ullensaker Kløfta

Hussain Tajammal Syed fra Bakke skole vant distriktsfinale i Lions' internasjonale tegnekonkurranse for fred.

I distrikts­finalen deltok det 931 elever fra 22 skoler i distriktet. Lions-klubber over hele verden har arrangert tegnekonkurranse for barn. Temaet handler alltid om fred.

I år var temaet "En feiring av fred". Elevene på Bakke skole fikk derfor besøk av distriktslederen i Lions, Ole-Bjørn Hasli, som fortalte at det ikke var noen tvil i juryen om at hans tegning var den beste.

Hussain hadde også laget et sitat til tegningen sin som må nevnes: Children need peace. Children search for peace. Children want peace.