Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Svingende jazz i kirken - Lions Club Ullensaker Kløfta
Svingende jazz i kirken - Lions Club Ullensaker Kløfta

JUBILEUM. Som en del av klubbens bidrag til feiringen av 100-årsjubileet til Lions Club International arrangerte Lions-klubben på Kløfta konsert med Magnolia Jazzband i Ullensaker kirke. Foto: Ingrid Bakke.

Svingende jazz i kirken - Lions Club Ullensaker Kløfta

– Et forventningsfullt publikum satt i kirkebenkene, og de fikk oppleve en fantastisk kveld som det virkelig svingte av.

Det forteller Ingrid Bakke, PR-ansvarlig for Lions Club Ullensaker/Kløfta

– De leverte, som de alltid gjør en, kjempeflott konsert. Det ble selvfølgelig stående applaus som nesten ingen ende ville ta, sier Bakke.

Dette var tredje gangen Lions-klubben arrangerte en konsert med Magnolia Jazzband i Ullensaker kirke. Denne gangen hadde de med seg to solister: kantor Wollert Krohn-Hansen, som har spilt sammen med Magnolia mange ganger, og sangeren Anne Marthe Slinning.