Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Skolekorpsene i Nannestad med nytt tilbud: Musikklek på alvor - Lions Club Nannestad

KORPS. Elevene som deltar på musikklek på Eltonsåen skole utgjør et helt korps. Bakerst fra v. Lars Österholm, Geir Watterud og Geir Moe Daasvand.Foto: EUB.no

Hver onsdag deltar 40 elev­er fra Eltonåsen skole på musikklek. Men det er stor vilje til å lære.

Skolekorpsene i Nannestad har i samarbeid med Eltonåsen skole og Nannestad kulturskole startet et nytt tilbud etter skoletid.

- Vi gikk ut med et musikalsk tilbud til elever på andre og tredje trinn, og håpet at 20 barn ville bli med. Det viste seg imidlertid at interessen var så stor at vi måtte lage to grupper. Da er også noen få elever fra fjerde trinn med. Det er veldig hyggelig at det er så mange som vil lære å spille et instrument, sier Geir Watterud, leder for skolekorpsene i Nannestad.

Han forteller at uten både kulturskolens og Eltonåsen skoles samarbeid ville det ikke vært mulig å gjennomføre prosjektet. Han legger heller ikke skjul på at håpet er at flere vil bli med i korpset etter hvert.

LIONS-GAVE

Watterud opplyser at korpset har fått en stor gave fra Lions Club Nannestad. Klubben overrakte 40.000 kroner til skolekorpset under Nannestadfestivalen.

- Dette var til kjempestor hjelp. Vi kunne da kjøpe inn 20 pockettrompeter, sier Watterud.

Prosjektet fortsetter litt ut i januar neste år, og da utvides også tilbudet for elever ved Maura skole.

- Der har allerede nærmere ti elever meldt seg på, sier Watterud.