Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Shirley Bottolfsen fikk internasjonal veldedighetspris - Lions Club Bodø Bodin
Shirley Bottolfsen fikk internasjonal veldedighetspris - Lions Club Bodø Bodin

I helga ble ildsjelen Shirley Bottolfsen overrasket med en internasjonal pris fra organisasjonen Lions. – Jeg er stolt, sier hun. Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde, NRK.

Shirley Bottolfsen fikk internasjonal veldedighetspris - Lions Club Bodø Bodin

Shirley Bottolfsen legger ikke skjul på at det er stas å få prisen.

– Har har bare skjedd fire ganger tidligere at denne prisen er blitt gitt til mennesker som ikk er Lions-medlemmer. Det er Arthur Arntzen, Nils Arne Eggen, Hjallis, Birgit Skarset fra Uten Grenser. Og nå meg, skriver Shirley Bottolfsen på sin Facebook-side.

Inge Pettersen er styremedlem i Lionsklubb Bodø/Bodin og sier han har jobbet for at Shirley skulle få denne prisen i over 20 år.

– Det er så fortjent som det går an, og det var en sann glede å endelig få gitt henne Lions største utmerkelse for humaitært arbeid, sier Pettersen til NRK.no.