Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Selger juletrær til godt formål - Lions Club Årnes
Selger juletrær til godt formål - Lions Club Årnes

Juletresalg til godt formål: Karl Nyborg, Harald Egner, Terje Smedsrud, Ingar Johnsen og Kristian Udnes er blant de som stiller opp for å selge juletrær for Lions Club Årnes.

Selger juletrær til godt formål - Lions Club Årnes

Den rødmalte hengeren til Lions Club Årnes er på plass i Årnes sentrum. Her selges nyhugde juletrær og kornband til inntekt for gode formål i bygda.

Lions-klubben har i år fått ny salgsplass på Årnes. Den ligger på et grøntområde foran Elkjøp vis-à-vis Circle K.

- Plassen er mer iøynefallende enn den gamle med god synlighet fra hovedvegen. Her er det nylig rigget til med den rødmalte hengeren full av kornband og fuglebrett i mange utgaver, forklarer Harald Enger i den lokale Lions-klubben.