Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Samlet inn 25.318 kroner til ungdomshuset - Lions Club Løten
Samlet inn 25.318 kroner til ungdomshuset - Lions Club Løten

NYTT INNHOLD: Idrettens hus i Løten er blitt til Ungdommens hus. (Foto: Merete N. Netteland, Østlendingen)

Samlet inn 25.318 kroner til ungdomshuset - Lions Club Løten

Lions Club Løten har hatt sin årlige juleaksjon. Resultatet ble 25.318 kroner til Ungdommens hus.

ns Club Løten har hatt sin juleaksjon. Resultatet ble 25.318 kroner til Ungdommens hus.

Hvert år arrangerer Lions-klubben juleaksjon. Pengene som samles inn, går til et lokalt formål. Annethvert år går pengene til et tiltak for eldre, og annethvert år går de til et tiltak for barn og ungdom. I år går pengene til utstyr i nye Ungdommens hus i Løten.

- See more at: http://www.h-a.no/nyhet/loten/samlet-inn-25318-kroner-til-ungdomshuset#sthash.4DEotnnG.dpuf