Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Nordstrand IF Allsport nominert til Inkluderingsprisen 2016 - Lions Club Oslo Nordstrand

Norges idrettsforbund har nominert Nordstrand idrettsforening sin Allsportgruppe til Inkluderingsprisen 2016. Prisen blir delt ut i forbindelse med Idrettsgallaseminaret 7. januar 2017. Vinneren stikker av med en prispremie på 100.000 kr.

En bredt sammensatt jury har nominert tre idrettslag til Inkluderingsprisen 2016: - Nyborg idrettslag, Steinkjer friidrettsklubb og Osloklubben Nordstrand IF sin allsportgruppe.

Nordstrand IF Allsport ble startet av ivrige foreldre i samarbeid mellom Nordstrand IF og Lions Nordstrand i 2003. Allsportgruppen er et idrettstilbud til barn og ungdom med utviklingshemning. Nordstrand IF har jobbet kontinuerlig med å utvikle tilbudet. I dag er den ukentlige treningen utvidet til seks grupper; basis, fotball, håndball, svømming, golf og friidrett.