Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > – Nå kan vi hjelpe flere - Lions Club Karmsund
– Nå kan vi hjelpe flere - Lions Club Karmsund

Sekretær i Lions Club Karmsund, Jan Øyvind Snørteland (t.v.), president i Lions Club Karmsund, Hans Mikal Bjørkhaug og diakoniarbeider Heidi Varne Tollefsen.

– Nå kan vi hjelpe flere - Lions Club Karmsund

Tidligere denne måneden fortalte Frelsesarmeen i Kopervik at de hadde behov for flere givere etter at flere butikker har begynt å selge mat med sterkt reduserte priser. Mandag overrakte Lions Club Karmsund en sjekk på 10.000 kroner til Frelsesarmeen.

– Tusen hjertelig takk! Dette kommer godt med, forteller diakoniarbeider Heidi Varne Tollefsen.

Frelsesarmeen har hatt en kjempeøkning i antall folk som kommer og tar imot mat. Hver fredag kan det komme alt fra 45-70 personer.

– Dette betyr at vi kan hjelpe flere. Vi får mye mindre mat nå og må kjøpe inn desto mer mat for å hjelpe flest mulig. Før kunne jeg hente 30 kasser med mat hver uke. Nå henter jeg mellom fem og åtte kasser, så det er stor forskjell.