Lions i nyhetene

Forsiden > Engasjer deg > Lions i nyhetene > Lions bevilger med glede penger til gode formål - Lions Club Rennebu
Lions bevilger med glede penger til gode formål - Lions Club Rennebu

Representanter for Lions Club Rennebu overrekker 50.000 kroner til Kenneth Løkslett i Rennebu skolekorps. Foto: Jan Inge Flå

Lions bevilger med glede penger til gode formål - Lions Club Rennebu

Da søknaden fra Rennebu skolekorps kom, tok det ikke lang tid fra Lions i Rennebu behandlet saken, til 50.000 kroner ble bevilget.

Tirsdag troppet Jon Einar Værnes, Klaus Grendal og Gunnar Bruheim opp med sjekken og overrakte den til leder i Rennebu skolekorps, Kenneth Løkslett.

Pengene er i første rekke tenkt brukt til innkjøp av instrumenter.

– Lions har som sin fremste oppgave å støtte ungdomsarbeid, og vi har gjennom årene bevilget hundretusener til ulike lag og organisasjoner. Korpset er midt i blinken, for de fremstår som et aktivt miljø, der trivsel og gleden av å lære å spille et instrument er vektlagt, sier president i Lions Club Rennebu, Jon Einar Værnes.

Det er 20 år siden korpset sist handlet inn nye instrumenter.

– Vi har bare pusset på de gamle, så alle bidrag er til stor hjelp, og vi setter stor pris på støtten fra Lions, forteller Løkslett.